»

Dobili smo ISSN številko

Slo-Tech - Danes sem od ISSN centra Slovenije dobil obvestilo, da je Slo-Tech vpisan v ISSN bazo podatkov pod številko ISSN 1581-0186 ter da naj ta podatek vpišemo na vstopno stran. Številka je po novem dostopna vsem na dnu strani. Mar to pomeni, da se boste lahko na Slo-Tech od sedaj sklicevali kot na uraden vir? :D

11 komentarjev

Prvi računalnik, ki je navit za 100%

Overclockers.com.au - Fantom pri overclockers.com.au je uspelo naviti prvi računalnik za 100%. Uporabili so celerona 466, ki so ga navili na občudovanja vrednih 933MHz. Seveda so za to morali uporabiti zelo ekstremno hlajenje. Mislim, da so ostale besede odveč, saj slike povejo več. Zato je najbolje, da si vse ogledate tukaj. Še več slik pa boste dobili tule. Tu se vam odpreta dve okni. Eno večje in eno manjše. Slike in informacije boste dobili v manjšem.

10 komentarjev

Grd izgled

Jaz - Glede na to, da se ni nihče razpisal v moji temi na forumu, sklepam, da vam sedaj stvar dela. Če komu ne dela naj se javi (vsi z izjavam tipa... mi ni delal ampak mi dela boste kaznovani - res bi rad videl a sem zrihtal al nisem)

6 komentarjev

Prvi test Titan Majesty Twins hladilnika

Overclockers Australia - Na Overclockers.com.au so objavili ekskluzivni premierni test (to se pa lepo sliši [;)]) Titanovega Twins kulerja. Če se še spomnite, gre za tisto čudno dvoventilatorsko zadevo za SocketA procesorje. O zadevi smo nemalo razpravljali tudi na Slo-Techu in sedaj je ugibanj končno konec. Preprosto povedano je zadeva zanič! Vem, da sem vam sedaj pokvaril užitek v branju testa, ampak danes sem pač take volje (beri spodnjo novico...) [>:D]. Najbolje je, da kar ostanete pri žafransko dragih SuperOrbih!

6 komentarjev

Predogled Asetekovega socket kompleta

DeezTech - Asetekov Vapochill si je med najbolj ekstremnimi ( in bogatimi... ) overclockerji že zagotovil skoraj kulten status, saj so edini, ki ponujajo koliko-toliko dostopno in preprosto enoto za freonsko hlajenje. Sedaj so program razširili tudi s socket varianto, katere predogled si lahko ogledate na DeezTechu. Delovanje je v bistvu enako, le da bodo sedaj temperatur od -10 do -20 stopinj celzija deležni tudi socket procesorji. Pa še ohišje sedaj izgleda precej bolj kulsko [8-O].

1 komentar

Thermaltakov Twin Cooler

Overclockers.com.au - Slikice novega super-skrivnega Thermaltakovega/Titanovega Twin Coolerja smo na Slo-Techu objavili že nekaj časa nazaj, sedaj pa so jih dobili tudi drugje po svetu. Na Overclockers.com.au so takoj sestavili predogled tega hladilnika, v katerem pa ni ničesar drugega, kot tri slikice. To je povsem razumljivo, saj še ni nobenih dodatnih informacij o tem SocketA procesorjem namenjenem čudesu, razen tega, da bo uporabljalo dva 50mm ventilatorja pri 3200rpm in da naj bi bila neslišna.

14 komentarjev