»

Nov test

Slo-Tech - Goorx, naš paranoični strokovnjak za hladilnike, je še tretjič napisal test teh kovinsko-plastičnih zadevic. Tokrat je v roke vzel celo paleto hladilnikov, katerim je pa skupna samo ena točka - v Sloveniji jih ne boste dobili, njihov nakup je pa v večini možen samo iz ZDA. Kako se obnesejo znana imena iz sveta navijalcev, kot so Silverado, Zen ter CoolJag? Naj vas vodi naš novi test!

2 komentarja

Iskanje (semi)

Slo-Tech - Kot sem obljubil (z dnevom zamude, pa vendar), se je danes v levem menuju pojavila postavka iskanje (semi). Nova verzija iskanja omogoča postavljanje logičnih pogojev (kar bo treba še temeljito predelati, vendar... za začetek je nekaj). Operatorji so (dokler se ne odločim, kako jih bom poimenoval) standardno c-jevski ( | za ali, & za in ter ! za ne). Če opazite kakšne nove napake, mi to prosim sporočite.

7 komentarjev

Nov test

Slo-Tech - Kot vam je Mate obljubil (sicer je obljubil za včeraj, pa vendar), smo spisali nov test. Sergio se je močno potrudil in se spotil ob testiranju najnovejšega čuda iz Intelovih logov. Vas zanima, kako se obnese Intelov Northwood (P4) 2,2 GHz? Preberite si test.

17 komentarjev

Nov test

Slo-Tech - Kot sem obljubil štiri novice spodaj, smo objavili nov test. Goorxu so bilo v roke izrečeni trije hladilniki za procesorje, ki se ponašajo s tem, da znajo delovati ušesom prijazno. Dva nova Zalmana ter Thermaltakeovega Volcana 7 je Goorx popeljal čez procesor pri dveh frekvencah ter dveh fazah obremenitve. Rezultati so precej presenetljivi. Branje je obvezno! "In vse tiho je bilo..."

8 komentarjev

Nov test

Slo-Tech - Kot sem obljubil včeraj, je danes na vrsti nov test, ki sem ga ponižno spisal samo za vas, drage Slo-Techerke ter spoštovani Slo-Techerji. Na test sem (s pomočjo Goorxa) popeljal devet grafičnih kartic ter vsako od njih izmučil prek vseh meja. Upam, da boste v branju tega dolgo napovedovanega testa uživali.

19 komentarjev

Novi test

Jaz - Po daljšem zatišju s testi odpira Sergio novo sezono z ničemer drugim, kot s svojim dolgo napovedovanim mega testom CD pekačev. Tipo je testiral kar 12 različnih modelov, od Plextorjev, Yamah do Ricohov in Creativov. Če ste trenutno v trgu za nov pekač, si zadevco le oglejte, pa tudi drugače je ogled priporočljiv, saj je Sergio razbil kar nekaj mitov, ki so se nabrali okoli pekačev. Še opravičilo za pozno objavo testa, toda Sergio je danes spet preveč snifal lepilo in sem za objavo moral poskrbeti sam (kar je vse skupaj premaknilo za 3-4 urce ), ker ga je potem preveč bolela glava .

21 komentarjev