» »

Novi test

Novi test

Jaz - Po daljšem zatišju s testi odpira Sergio novo sezono z ničemer drugim, kot s svojim dolgo napovedovanim mega testom CD pekačev. Tipo je testiral kar 12 različnih modelov, od Plextorjev, Yamah do Ricohov in Creativov. Če ste trenutno v trgu za nov pekač, si zadevco le oglejte, pa tudi drugače je ogled priporočljiv, saj je Sergio razbil kar nekaj mitov, ki so se nabrali okoli pekačev. Še opravičilo za pozno objavo testa, toda Sergio je danes spet preveč snifal lepilo in sem za objavo moral poskrbeti sam (kar je vse skupaj premaknilo za 3-4 urce ), ker ga je potem preveč bolela glava .

21 komentarjev

DrSergioDJ ::

nc lim snifat, ni to gut :D drgač mam pa jest že plextorja 12/10/32A, samo je vseeno dobr test, lepo obširen

R0K ::

Ful obsežna stvar.Se je splačal čakat

Poglavarcek ::

Res KUL test, to smo rabil !
Bravo Sergio, sam na limu pa le mal špari.

LP!

whatson ::

huh... eden najobsežnejših slovenskih online testov
Sergio great!

bastadu ::

Pohvalno! 8-O

Jeebs ::

Zelo, zelo, zelo v redu! Mislm, ena najboljših stvari k sm jih vidu! Edin kar me moti je to, da ni cen napisanih... A ja, pa Sergio, lepilo rajš prišparaj za svoje Slo-Techarske podvige! Mislm, a ni škoda tazga talenta da se uničuje z lepilom??? A ja, a je že bil kdo tok nor, da je snifu termalno pasto???

Sergio ::

Ja lepo, da ti je vsec :D

Glede cen - so povsod v opisu na koncu... Drugace pa - ni vrag, da ne boste kmalu videli "Sestnajstkratnike na kupu", saj je le-teh vsak dan vec.

BigFoot ::

odličen test. edino res bi blo cool če bi v tabele dal tudi cene da ni treba iskat po tekstu. pa mrbit bi lahko naredu še eno veliko primerjalno tabelo v katero bi dal podatke za vse pogone. lahko tudi na svoji strani, da se nebi nalagalo skupaj z ostalim testom.

ABX ::

Pizda se vam je dalo :) Dober test. Problem pa je v temu da to niso proci z katerim lahko določiš kateri je najboljši brez večjih težav. Največji problem je dolgoročna zaneslivost, zato najraje poslušam pirate kateri snemajo po 1k cd-jev na teden. Čeprav sami ne veja zakaj so jim SCSI enote delale daleč največ časa. Tipi menjajo komplet vse enote na 12 mesecev, ker enostavno ne zdržijo več.

Huey P ::

Moram pohvalit Sergia,ker je setavu, napisal, obdelal, zadelal,... res enkraten teat! Čestitamo!

kuzifix ::

Zanimiva, obsezna stvarca... Pohvalno! Edin HP-je pogresam :)

Paramedic ::

To je pa en najbolj pomembnih, podrobnih in zanimivih testov na internetnem prostoru EVER!:))

R0K ::

jest vstrajam na tem da je to nezakonito. in za to mi pečejo sosedje. no v bistvu le presnemavajo.

BlackAdder ::

Sergio, v tehničničnih specifikacijah za teac 512 si napisal, da ima digital out. V navodilih za uporabo za dotični (dvopinski) izhod ne piše, da je digital out, ampak nekakšen S1 (Straps) konektor.

Kaj drži oziroma ali je to digital out ali ne?

Paramedic ::

Za Teaca se mi pa zdi tako zelo krivična ocena! Saj je res, da dolgo formatira, ampak kdo sploh kdaj polno formatira. Pa če že formatira, saj lahko kaj drugega počne tačas. Sploh nisi upošteval, da je ta burn-proofovec najcenejši od vseh 12-ali-večkratnikov na testu. Js bi si ga najraje kupil, po tem kar sem videl na tem testu in ga ne bi že v 2. koraku črtal. Plextor pa je praktično enak, stane pa 65-70 ksit, Teac pa 40-42 ksit.

Sergio ::

ni najcenejši.

Sergio ::

BlackAdder: to JE digital out... ta "nejasnost" se vleče še iz časov CD-532E bralnika, ki ima označeno tudi S1, ampak to je v bistvu Digital Out...

Paramedic ::

Kateri 12x pa je cenejši in ima burn-proof?

andrejc ::

Zelo pohvale vreden test, precej zamudno delo(ne zavidam). Moram pa mal tudi "pograjat" glede ocene Philipsa. Sam ga imam, pa se kar dela, ceprav se res cudno obnasa glede na deklarirane hitrosti RW medijev.
Se vedno sem bolj zadovoljen z Yamaho CD-R100(4x), katero uporabljam v sluzbi. Lep pozdrav, pa se kaksen podoben test, Andrej

eraserr ::

dober test!

Han ::

Sergio, glede Teaca 12x si mi rekel, da boš popravil oceno, ki bazira na hroščati verziji Nera. Res ni fer, da objaviš nekaj, kar ni res in postavlja "best-buy" CDRW pogon v slabo luč... ;((;(;((


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pekač

Oddelek: Kaj kupiti
9828 (701) Kaiser
»

Modri dirk... ehm... pekači

Oddelek: Novice / Optične enote / mediji
101760 (1760) OrlyTM

Več podobnih tem