»

Predelava Mac G3 ohišja za domovanje PC-ja, avtorja suntrace1

Slo-Tech - Slo-Tech je zrasel na entuzijazmu navijalcev in modifikatorjev, običajno so imeli/imajo staroselci ST-ha veselja do obojega. Da je modificiranje še vedno razvito, je dokazal suntrace1, ki je pred dobrim letom oznanil, da bo predelal Applovo ohišje G3 za domovanje PC-jevskih komponent.

Projekt je končan, v tej temi pa si lahko ogledate proces izdelave in fotodokumentacijo.



Čestitke in pohvale tudi iz naše strani!

4 komentarji

Podprte igre za Surround gaming

Matrox - Čeprav Matroxova Parhelia kljub pošastnim specifikacijam ni ravno pretirano navdušila in je "poznavalci" ne priporočajo lovilcem FPS, se bo najverjetneje prodajala zaradi zelo uporabnega Surround gaminga. Iger, ki podpira ta način je kar nekaj; če vas zanima kateri naslovi se kitijo s to podporo, potem odklikajte na to stran. Torej, podpora je zagotovljena, na naslednji potezi pa so kupci.

1 komentar

3GIO FAQ

Intel - Kot vsa podjetja, ki izumijo precej obetajočo tehnologijo, se je tudi Intel odločil, da bo ljudstvu izdal malce več informacij o prihajajočem vodilu prihodnosti, imenovanem 3GIO. Intel je izdal FAQ, v katerem si lahko preberete odgovore na pogosto zastavljena vprašanja, poleg tega pa Intel poseduje še nekaj zanimivosti okrog 3GIO-ta. Sicer je res, da smo o tem standardu na veliko poročali v preteklosti, vendar so bili to samo delčki mozaika, katerega celoto si lahko preberete/ogledate prav na Intelovi strani.

0 komentarjev

Migracija na Linux...

IBM - ... tokrat malce drugače. Nekatere strani na veliko prepričujejo računalniško javnost, kako je Linux najboljša stvar po narezanemu kruhu in kako "grdi" so Microsoftovci s svojimi Windowsi. Vendar roko na srce, dalj kot od prepričevanja mnogim še ni uspelo priti. Ko je neuki uporabnik enkrat ujet v svet Linuxa, mu ni več pomoči, saj se mu niti ne sanja, kaj naj stori. Rešitev: kupite si knjigo o Linuxu, ali pa se zanesite na internet, ki je še vedno prava zakladnica znanja. Točneje na IBM, ki so velik podpornik Linuxa in jim ni vseeno, da nekateri zasovražijo Linux, ker ga ne znajo uporabljati. Da bi malce podučili novopečene Linuxaše, kako se stvari streže, so izdali PDF dokument, ki kar podrobno obravnava pogosto zastavljena vprašanja (FAQ) o Linuxu. Za prebiranje tega dokumenta potrebujete Adobe Acrobat Reader.

0 komentarjev

Modifikatorski FAQ

OC Mod - FAQ o modificiranju, ki ga najdete na OC Mod ni običajen FAQ, ki bi odgovarjal na določena pogosto zastavljena vprašanja. Namesto odgovorov boste našli zgolj linke, ki vas napotijo na stran, kjer je bila določena tema obravnavana. Torej, če ste se odločili, da boste izdelali kakšno modifikacijo, pa se ne spomnite, kje ste takšen vodič nazadnje videli, potem odklikajte na OC Mod FAQ. Primerno tako za zelence, kot za izkušene modifikatorje. Pred kratkim so zbirko FAQ-ov posodobili.

0 komentarjev

GeForce FAQ

GeFore FAQ - 23. decembra je poteklo točno eno leto od prve objave GeForce FAQa, ki je med tem časom pomagal neštetim uporabnikom. Skladno starosti tega FAQa se je v njem nabrala res velika skladovnica uporabnih informacij za vse, ki si lastite GeForce(2) kartico. Torej, če imate s svojo grafikuljo probleme in vam zadeva navidez brez razloga nagaja, potem res priporočam ogled, saj obstaja zelo velika verjetnost, da boste našli odgovor!

0 komentarjev

Izpopolnjen FAQ

Jaz - Kot vidite, imate sedaj v meniju na levi strani tudi možnost FAQ. Ne, ne gre za kakšne grde zadeve, temveč za Pogosto Zastavljena Vprašanja ( PZV se sliši preveč glupo [:D]). Gre za težave in vprašanja, ki se najpogosteje porajajo ob uporabi Slo-Techovih strani. Torej, če naletite na kakšno težavo, vas prosimo, da prvo pogledate v FAQ in šele nato e-mailate katerega od administratorjev!

0 komentarjev