»

Masovni test grafičnih pospeševalcev.

Digit Life - Na Digit-Life so se potrudili in stestirali večino grafičnih pospeševalcev narejenih po letu 1999 in vse do danes. Spisek obsega kar 80 kartic, in se začne pri Rivi TNT2 Ultra, konča pa se seveda s trenutno najmočnejšima pospeševalcema: nVidinim GeForceom FX 5950 in ATIjevim Radeonom 9800XT.

Test je zelo obsežen, zato vsi, ki vas zanima kakšen napredek je industrija grafičnih kartic naredila v štirih letih, kar veselo na branje testa.

18 komentarjev

Sedaj bomo pekli na domače CDje...

SiOL - ... so sklenili pri podjetju Anni iz Ljubljane ter pričeli izdelovat svoje CD-R medije. Ti so v celoti narejeni v Sloveniji, uporabljeni pa so materiali najboljše kakovosti. Pri Anniju pravijo, da bodo njihovi mediji presegali povprečno mejo kakovosti, cena pa bo nižja od konkurence. V prodaji bodo na začetku ponudili dva modela, Pisanka in Ultra (CDR, 2-48x), naslednje leto pa se nameravajo podati tudi v vode CD-RW in DVD medijev.

Njihov namen je prodreti na zahteven slovenski trg, zahodno in srednjo Evropo ter predvsem v države nekdanje Jugoslavije. Klik!

21 komentarjev

Test Duron 1.2 GHz

Tom's Hardware - Na Tom's hardware so objavili test AMDjevega Duron 1.2 GHz procesorja. Primerjali so ga z vsemi modeli P4 in AMD XP procesorjev ter Celeronom 1.2 GHz. Test je zelo obsežen in temeljit ter pokriva testiranje v večini današnjih aplikacij. Tu najdete test, o rezultatih bom pa zaenkrat molčal. Tako je edina možnost, da izveste rezultate ta, da sami kliknete na link in odsurfate na test. Pa veselo branje.

0 komentarjev

Še več testov KT266A

več strani - Da je VIA izdala nov DDR nabor, ki se imenuje K266A, vam je povedal že Pretorijanec, vendar pa je gotovo marsikdo podvomil v test na VIA Hardware, kjer imajo kar precej prijateljske odnose z Vio in Viinih izdelkov gotovo ne kritizirajo tako, kot kakšne druge neodvisne strani. Teste so opravili še na:

0 komentarjev

Pretorijančev prvenec

Slo-Tech - Kot sem vam včeraj v svojem polmiljonskem spisu obljubil, so (z malo zamudo) prišle na vrsto miši. Ta test, ki ga je kot svojega prvega spisal Pretorijanec, obsega kar 10 miši, ki so bile delno ali v celoti narejene z Logitechove strani. Test je zelo obsežen, vključuje faktorje kot so "coolness", uporabnost v UT, natančnost,... Če si nameravate v prihodnosti kupiti miš ter ne veste katero - je ta test edina prava rešitev za vas. Veselo na branje!

52 komentarjev