»

Anketa

Slo-Tech - Da, tale zadnja anketa je bila malce čudna (S trenutnim vodstvom sem zadovoljen: ). Primoža je samo zanimalo, kakšen bo odziv... No, odziv je bil takle: V času od 19:33 do 21:35 (2uri) je za "Da" glasovalo 108 ljudi. Moram reči, da sva s Primožem (in ostalo vodstvo) kar zadovoljna.
No, sedaj pa k bolj "resni" anketi, ker se nekateri pritožujejo, da je ta anketa pa oh-in-sploh neumna in brezvezna. :D

8 komentarjev

Prvi od mnogih drastičnih ukrepov

Slo-Tech - Moram priznati, da sem nad to potezo izjemno razočaran, a kot je vsem aktivnim v Forumu razvidno, je bila neizogibna. Ko je Slo-Tech izvedel prenovo, se je Primož spomnil odlične ideje - kaj pa, če bi bili drugačni od drugih forumov ter bi merili ne samo količino sporočil, ampak tudi pogostost, velikost sporočila,... Na papirju je bila ideja odlična ter nekaj časa se je zdelo, da stvar celo funkcionira. Andrej, Thomas, Aggressor ter ostali aktivni forumaši so si zaradi svojih dobrih nasvetov ter odličnih debat kaj hitro prislužili zvezdice, ki so novemu uporabniku nakazale, ali je ta forumaš izkušen ali nov.

Nato so se pojavili prvi primeri oseb, ki jih na Slo-Techu nočemo - nabijači. Komentirajoč vsako novico, so iz lastnega interesa do pridobitve zvezdic drastično znižali kvaliteto odgovorov v forumu. Lahko bi rekli, da je kvaliteta foruma padla na neko nižjo raven.

Luni, Primož ter jaz smo se odločili - zvezdic več ni. Upam, da bo to vsaj malo vplivalo na kvaliteto našega foruma,...

65 komentarjev

Zobata OwcaTM

Slo-Tech - Za vse, ki se zanimate kako izgleda Zobata OwcaTM... Tukaj jo imate.

Vsi kreteni, ki ustvarjate nove uporabnike, ker bi radi postali Owce, prosim NEHAJTE.

Popravek by luni: Kljub temu, da bo Primoz (ki je velik ljubitelj Wormsov) razočaran, smo zaradi splošnega nezadovoljstva zamenjali slikico Zobate Owce.

Dodatek by Primoz: Nisem razočaran....

31 komentarjev

VIA čipovja od znotraj

VIA Hardware - Tudi fantje na VIA Hardware so se prepustili Radostni Destrukciji, le da so se znesli nad njihovimi najljubšimi matičnimi ploščami, takimi z VIA veznimi čipovji. S plošč so namreč odlotali North Bridge veznih čipovij, jih razstavili ter poslikali. Skozi čas je nastala prava zbirka, ki si jo lahko ogledate tukaj. Torej, če vas je vedno zanimalo, kako izgleda vezno čipovje od znotraj, si stvarco le oglejte. Po moje boste razočarani .

0 komentarjev

:(

Jaz - Verjetno je že precej očitno, da danes "presenečenja" ne bo... Sedaj bi rad rekel, da bo jutri, pa ne morem, ker je odvisno od Primoža. Kot bi rekel dotični osebek: bo, ko bo. Zdaj mi je žal, da sem sploh kaj rekel. Damn.

5 komentarjev