»

Antec 660AMG

Tweak Town - Tweak Townovci so napisali kritiko Antecovega Mini Tower 660AMG ohišja. Oblika je še ena variacija na serijo Dragon, torej izredno všečen, barva pa je kovinsko-srebrna. Odstranljiva kletka za trde diske je samoumevna, na stranici ohišja je ročka za odpiranje in tudi 80 mm ventilator, ki ga najdemo tudi na zadnji strani. Spredaj sta na voljo odprtini za dva dodatna ventilatorja, pred katerima stoji protiprašni filter (ki se ga da baje celo oprati [:D]). Ne manjkajo niti USB in firewire priključki na prvi strani in 330W TruePower napajalnik. Ohišju bi morda lahko zamerili le pomanjkanje pladnja za osnovno ploščo in veliko težo (narejeno je namreč iz jekla). Prav zato so mu prisolili oceno 9/10. Klik za ogled!

2 komentarja

Test monitorja Sony CPDG520

Tweak Town - Sony je že veliko let tudi proizvajalec monitorjev. Tokrat imate pred sabo test njihovega monitorja CPDG520. Le ta je 21", ima pa FD Trinitronski CRT ekran (z 19.8" velikostjo vidne površine). Vsem, ki iščejo dober, a velik monitor, bi lahko G520 prišel prav. Pohvalili so velikost ekrana, visoke resolucije ter raven ekran, ni pa jim bila všeč velikost in teža. Prav tako so imeli probleme tudi avtomatskim nastavljanjem velikosti slike. Na testu je dobil oceno 9/10. Klik!

1 komentar

Teacov 24-kratnik

CDRLabs - Na res zelo dobri strani, kjer najdemo karkoli povezanega z zapisovanjem na zapisljive zgoščenke, CDR Labs, so stestirali novega štiriindvajsetkratnika od Teaca. Izgleda, da bo ta model nekako ponovil tisto slavo modela CD-R58S, zaslovelega pred dvema letoma, saj je dobil visoko oceno 9/10. Je robusten, hiter, zanesljiv, zmore pisati s polno hitrostjo na skoraj vse medije, ter ima kvalitetne programe v paketu. Sicer se oblika Teacovih pečk ni spremenila že mnogo let (kar lahko zaradi učinkovitosti štejemo tudi kot pozitivno), a izgled ni vse. Sicer pa enota ni pravi 24x zapisovalni dirkač, saj začne zapisovanje pri 16x hitrosti, v povprečju piše z 22,5x. Kliknite na ta naslov ter si test preberite, saj je kvaliteten, poučen ter obsežen.

6 komentarjev

Prva

OC Workbench - Pred nekaj tedni smo objavili novico o prihajajočem SiS735 čipovju, ki da obeta veliko. No, sedaj je tu. Prva plošča, ki bazira na njem je ECS Elitegroup K7S5A. Ima dve DDR in dve SDRAM reži, vgrajeno mrežno in zvočno kartico in črn PCB. Ima tudi 5 PCI, eno AGP in eno AMR režo.
Tukaj imate test te plošče. Njihova ugotovitev je, da je plošča zelo dobra in hitra ter da izpolni vsa pričakovanja.

0 komentarjev

Crucial DDR SDRAM 2100

ChillBlast - Test teh modulov lahko najdete tukaj. Njihova ugotovitev je, da gre za zelo kvaliteten RAM, ki se tudi dobro navija. Kot veste oznaka 2100 pomeni, da gre za prepustnost 2100, ne pa za hitrost. Pri tej oznaki je ta 133MHz DDR. Stabilno jim je uspelo modul spraviti do 145MHz, kar je kar precejšen dosežek. Modul je dobil oceno 9/10. Poglejte.

3 komentarji

Epoxova i815EP plošča

Jaz - Ancient mi je poslal povezavo na Tweak Townov Epoxove 3SPA3L plošče, ki je ena izmed prvih plošč na i815E čipovju, oskubljeni (ampak nič slabši!) različici i815Eja. Platka je povsem v slogu nekaj zadnjih Epoxovih ponudb, torej kvalitetna, zanesljiva in polna overclockerskih možnosti. Fantje na Tweak Townu so bili nad njo tako navdušeni, da so ji nadeli "Editors Choice" nagrado in oceno 9/10 robotkov. Vsekako en velik SLIN !

2 komentarja