»

Windows XP Plus!

Microsoft - Ja, Microsoft na svoj zloglasni dodatek ni pozabil. Plus! zopet predstavlja nepogrešljiv dodatek za vse prave uporabnike Oken: kdo bi lahko preživel brez dodatkov za Media Player, brez novih (3D, da smo si na jasnem!) ohranjevalnikov zaslona. V njem dobite tudi nekaj igric , 3D vizualizacij za Media Player, ter sapo jemajočih tem. Hmmmm.

8 komentarjev

Danes na Infosu...

Slo-Tech - Zabavamo se, podučujemo ter se imamo čisto sejemsko. Jaz sem prevzel vlogo uradnega darovalca Slo-Tech listkov vsakemu mimoidočemu, ki se je slučajno znašel v območju petih metrov od dometa mojih oči. Ko se mi tega več ni dalo, je vlogo prevzel Morpheus, ki je tu prav zaživel, saj je pildkov kar zmanjkovalo. Vsa mu hvala. Sicer pa nas je na štantu bilo zelo dosti. TinkaPinka, luni, PaJo, Primoz ter moja malenkost smo se imeli zelo fajn - kdor še ni probal vdihovati helijevih balonov, zamuja dosti, saj salve smeha sprostijo dogajancijo še treh stojnic naprej. Sicer smo doživeli neodobravajoče poglede nekaterih odraslih oseb, za kar se jim iskreno opravičujem. Pokoril sem se - pustil balone ter se popolnoma posvetil razlaganja računalniških znanosti mimoidočim. Tri slikice (hvala, Brane), da boste videli Slo-Tech majice tudi v živo:
Če vas slučajno zanima, kdo so ti čudni ljudje, oblečeni v Slo-Tech majice zgoraj: Od leve proti desni Sergio, luni, TinkaPinka ter PaJo. Drugače pa -...

29 komentarjev

PCI coolerji

Mikhailtech - Za vse tiste, ki niste sam-svoj-mojster tip človeka, so naredili PCI coolerje. Vse kar morate narediti vi je, da jih kupite (težki del) in jih vgradite (lahki del). Zakaj je nakup težji od vgradnje? Dva razloga. En je tipičen za Slovenijo; takih coolerjev ne prodajajo pri nas, drugi pa je splošni; je kar precej velika izbira. Pri prvem vam ne morem pomagati, pri drugem pa. Tukaj je namreč test štirih takih hladilnikov. Če vas zanima, preberite. Če ne, pa pač ne preberite.

1 komentar

Okies...

Jaz - No, PaJo je bil priden in uploadal novosti iz DL sekcije na naš drugi FTP strežnik, tako da lahko do novega 3D Marka 2001, WCPUIDa in MotherBoard Monitora dostopate sedaj vsi. Tudi tisti nesrečneži, ki vam drugače Perzej2 FTP ne dela. All hail PaJo!

2 komentarja

Obnovljena DL sekcija

Jaz - Izzid 3DMarka 2001 je prava priložnost za majhno osvežitev naše Download sekcije. Jup, novi MadOnionov 3D benchmark sedaj lahko downloadate tudi preko Slo-Techovega FTP servera. Trenutno je na voljo le en FTP in sicer Perzej, do večera pa bomo filetek prenesli tudi na Simfinov FTP.
Poleg novega 3DMarka je DL sekcija bila deležna tudi nove različice WCPUIDA in MotherBoard Monitora. Zdaj pa veseli na download! Mimogrede, hvala vsem 25 osebkom, ki so mi e-mailali glede izzida novega 3DMarka . Sicer sem zadevo mislil uploadati že včeraj, toda nikakor nisem mogel dostopati do MadOnionovega strežnika, druge velike strani pa ga tedaj še niso imele .

0 komentarjev

Portorož

Jaz - Tako. Vsi, ki bi morali DANES biti v Portorožu, so že prispeli. Tako sedaj tukaj organiziramo, da se boste jutri imeli čimbolj finofajn, v redu itd itd... Če hočete malo inside info, vam povem, da tukaj vlada prava mala zmeda. Primož veže mrežo, FlipeR se pač živcira, luni ter PaJo pa kontrolirata celo zadevo. Jaz pa ždim za najbližjim online računalnikom ter vas obveščam .

Upam, da se boste jutri udeležili tekmovanja v čim večjem številu, da se bomo spoznali, malo tekmovali ter kakšno rekli. Prijavite se še vedno lahko. Proti večeru se bo pojavil tudi uradni urnik tekmovanja. Torej, jutri gremo zares! Se vidimo v Portorožu.

9 komentarjev

Novi WCPUID

HardOCP - H-Oda je dokončal še eno novo verzijo svojega zelo popularnega WCPUIDa. Kaj so dejanske izboljšave ne vem, toda verjetno gre za dodano podporo novim procesorjem, tako da se download izplača. Dobite ga tukaj, seveda če boste prišli na vrsto, saj je strežnik zelo zaseden!

1 komentar

Daljši izpad strežnika

Jaz - Hm, včeraj je spet zaradi neznanega razloga popolnoma urml naš strežnik, zato strani niste mogli obiskati. Upamo, da bomo kmalu ugotovili, kaj je bilo narobe in napako odpravili. Mogoče je le PaJo preveč poganjal SETI na serverskem računalniku [;)].Možno je tudi, da strežnik ne bo deloval celo soboto, ker je Primož obljubil inštalacijo nekih popravkov. Bomo videli...

3 komentarji

Slo-Tech SETI team

Jaz - Slo-Tech wants you! Za svoj SETI team seveda, da ne bo kakšnih pomot [;)]. Yup, od danes naprej deluje Slo-Tech SETI team in vsak bralec Slo-Techa je dobrodošel! Dokažimo jim, da nismo kar tako. Zaenkrat je edini član PaJo ( ustanovitelj ) s krepko preko 700 paketki in prav zanima me, ali ga lahko kdo od vas preseže!Za vse razprave ali vprašanja v zvezi z našim SETI teamom pa kar pojdite sem.

19 komentarjev