»

Abit Siluro GeForce4 Ti4200

Overclocked Cafe -

Dobre stare GeForce4 kartice še niso za v pokoj. Prazaprav so še daleč od tega, saj si vsi pač ne moremo privoščiti najnovejših stvaritev, kot sta Radeon 9700 ter GeForceFX. Na OverclockerCafe so si tako ogledali že našo staro znanko, Abit Siluro GeForce4 Ti4200 kartico. Razpisali so se kar na osmih straneh, kartico pa so testirali v vseh mogočih igrah. Vas zanima? Test tukaj!

Prav tako kartico je predelal tudi alien-w in tukaj najdete njegov članek, kmalu (14 dni) pa pričakujte nadaljevanje članka v obliki izvedbe modifikacije napetosti in dodatnem hlajenju.

4 komentarji

Modthebox

MODTHEBOX - Zanimiva možnost za tiste, ki nimajo prav veliko domišljije ali ne marajo zafrkavanja s svojimi izumi je The Cutting Edgeov Acrylic Window Kit. V kompletu dobimo pleksi (akrilno) steklo, navodila in nekaj dodatnih pripomočkov. Vse kar moramo narediti sami je izrezati luknjo v ohisje in pleksi steklo vstaviti v narejeno luknjo. Test.

0 komentarjev

Nekaj zanimivih hladilnikov

več strani - Čeprav pričakovane polimerne revolucije še ni razvoj zračnih hladilnikov nikakor ne stoji. Naj posredujem nekaj modelov, ki se meni zdijo zanimivi:
  • Silverado: Gre za malce starejši hladilnik, toda škoda bi bilo, če bi ga naši novi bralci zamudili. Proizvaja ga nemško podjetje Noise Control, njegova posebnosta pa sta dva močna Nidecova ventilatorja in srebrno jedro. Test najdete tukaj.
  • FO-BE25D: Izdelek podjetje Thermal Integration bi težko...

3 komentarji

Surlyjoevi dizajni

Spode's Abode - Vsi hardcore overclockerji zelo verjetno poznate Dr. Surlyjoa, ki bi definitivno moral dobiti kakšno priznanje za svoje "izume" v zvezi z zračnim in vodnim hlajenjem. Tipo je prvak v izumljanju raznih novih hladilnikov, ki jih sestavi sam doma iz vsem dosegljivih materialov. Njegove stvaritve bi težko označili kot lepe, toda zato so toliko bolj efektivne. Njegovi majhni vodni bloki tako brez težav konkurirajo precej večjim "kockam". Tudi njegova najnovejša stvaritev kaže na definitiven smisel za te stvari: kar oglejte si.

0 komentarjev

Daljinec za računalnik

Jaz - Hehe, da smo računalničarji lena sorta itak vedo vsi, toda zato še ni potrebno podpirati naše lenobe. Toda ravno to so naredili pri podjetju Just Cooler, ko so naredili daljinec za prižiganje, ugašanje in resetiranje računala. Tako lahko računalnik prižgete kar iz postelje (če imate radijsko tipkovnico in miško je kombinacija popolna) ali takoj, ko pridete v sobo. Sploh se vam ni treba pripogibati ali sklanjati čez ogromno šatuljo in iskati tisti ubogi reset gumbčič. Fenomenalno! No, več informacij o zadevici in test, pa lahko preberete na Dan's Data! Thnx, Lukančič.

3 komentarji

Novi Nvidiini Linux gonilniki

Evil 3D - Pred nekaj dnevi je Nvidia izdala dolgo pričakovano novo beta različico svojih gonilnikov za Linux operacijske sisteme. Na papirju so gonilniki vsekakor vredni nadgradnje, saj prinašajo TwinView podporo za MXe, dodatno SMP podporo, odpravljajo težave z VIA čipovji in tako naprej. Toda ali je res tako? V tem članku na Evil3D si lahko preberete, kako se gonilniki obnesejo v igrah. Na žalost moram povedati, da se obnesejo precej slabše, kot predhodnik, toda zato so boljši v 2D grafiki ter bolj stabilni. Očitno bo potrebno ustvariti določene kompromise...

0 komentarjev

AWFULMON, Battle Edition

JeffK - Heh, JeffK spet udarja, in tokrat dobesedno. Če še ne poznate JeffKja, si kar oglejte njegovo domačo stran. Fante ima prefinjen smisel za humor, ni kaj. No, če vam je všeč njegov stil humorja, potem boste zagotovo uživali v njegovi najnovejši stvaritvi, online Flash igrici, AWFULMONu. Gre za nekakšno izprijeno verzijo Pokemonov, ali, če hočet, Final Fantasya. Zagotovo vredno nekaj smehcev .

0 komentarjev

Dreamcastovec in PS2

Daily Radar - Očitno niso vsi tako navdušeni nad novo Sonyevo igralno konzolo PlayStation 2. Ljubitelji Seginega Dreamcasta še vedno prisegajo na svojo priljubljeno konzolo, v svoji podpori pa so včasih lahko kar fanatični. Kaj se zgodi, če eden izmed bolj zagrizenih Segašev dobi v roke PS2, so zabeležili na Daily Radarju. Njegovo početje bi težko označili kot človeško, prizori pa vsekakor niso za tiste s slabim srcem. Ogled zadeve ali kar download 12MB filmčka vam resnično priporočam. Malce smeha nikoli ne škodi .

4 komentarji