»

Cafe Babe: Iskanje

Cafe Babe

vir: Kiberpipa
Kiberpipa - Vse ljubitelji Jave in vsega z njo povezanega ste vabljeni, da se nam pridružijo na CAFE BABE v četrtek, 19.6. ob 19. uri v Kiberpipi, in se naužijejo novega znanja s področja iskanja v Javi. Priložnost boste imeli prisluhniti dvema predavanjema: Uvod v iskanje v javi (Domen Grabec), kjer bo predstavljen odprtokodni java projekt Solr, ter Hibernate + Lucene = Hibernate Search (Marko Štrukelj + Aleš Justin), kjer bo demonstrirana knjižnica Hibernate Search, ki omogoča preprosto integracijo iskalnika Lucene v aplikacije, ki uporabljajo Hibernate za dostop do poslovnih podatkov. Nekaj več si lahko preberete na Kiberpipini...

0 komentarjev

Hehe

Jaz - Ok, ne spraševat, kje sem našel ter zakaj sem objavil to slikico. V poznih nočnih urah moje možganske vijuge vijugajo v čudne smeri .

17 komentarjev

Računalniška umetnost

Jaz - Računalniško umetnost poznamo v mnogih oblikah in ena izmed najbolj neposrednih so razne digitalno obdelane slike. Mislim, da bo ljubitelje dotičnih slikic kar zanimala ta stran. Postavila jo je mlada slovenska umetnica, s katero sem v stiku že nekaj časa. Prosila me je namreč, ali lahko za svoje delo uporabi del Slo-Tech designa. Moram priznati, da je slikica, ki jo je ustvarila bila kar zanimiva, toda na žalost ne dovolj, da bi se uvrstila v galerijo, ki jo najdete na njeni strani. Kakorkoli, prilagam še eno izmed meni bolj všečnih slikic.

3 komentarji

Mega download

Jaz - Hehe, kar oglejte si to slikico in se slinite. Samo potem ne pozabit pobrisat tal pod sabo. Meni se je namreč pol spodrsnilo in sem se grdo poškodoval [:)]. Ne, res... kaj bi dali za takšno download hitrost? Jaz vem, da marsikaj. Za izločanje slin krivite Zigyja!

19 komentarjev