» »

Mega download

Mega download

Jaz - Hehe, kar oglejte si to slikico in se slinite. Samo potem ne pozabit pobrisat tal pod sabo. Meni se je namreč pol spodrsnilo in sem se grdo poškodoval [:)]. Ne, res... kaj bi dali za takšno download hitrost? Jaz vem, da marsikaj. Za izločanje slin krivite Zigyja!

19 komentarjev

OrlyTM ::

jest pa lih pogodbo za kabl modem pišem ... damn ... damn ... wanna have :D

lp
OrlyTM

Milko ::

Heh, tole ni nujno, da je res. Namrec zadeva je takale: Na zacetku, ko ti zacnes download so prenosi zelo visoki. Nato v treh do petih sekundah pade na "normalno" vrednost. Jst mam ISDN in po enem kanalu pride v zacetnih sekundah downloadanja tudi do 34 kb/s. Po dveh isto...Ampak po treh, stirih sekundah je veselja konec...prenos je spet okoli 7kb/s po enem in 15kb/s po dveh kanalih. Bom poslal slikico, sam da bom rabu kej vlkega downloadat, ce ne verjamete :)

Tr0n ::

test

PeTe13 ::

če pa je to res, bi pa rad izvedu iz kot in kako je bil tak prenos dosežen![:]

JLP ::

Na primer z lokalnga kompjutra nekej downlodaš na lokaln kompjutr pa je tak prenos al pa še veči.

Shershen ::

i would kill for something like tha !!! (pa če je res al ne) :D

mico ::

no zdej ne vem ker se cist nc ne spoznam na getright, kar predvidevam da ta program je...a je hitrost 127.7 kb/s al 25 mb/s...ce je 25 mb/s pol je stvar itak bla prenasana lokalno, ker take hitrost se ne dosegajo po internetu, kar sanjajte! sploh pa ne v sloveniji! ce je bila 127.7 kb/s, ni to nic novega...sem ze vidu 980 kb/s iz MB univerze in sicer iz siola je bil download :D

PaJo ::

JA to je bilo ziher preko lokalne mreze, pa se fant je moral met full dober in hiter disk da mu je tolko folgal:)
Drugace pa mislim da je to ta fora ko se programi na azcetku malo zmotijo pa nekaj vec napisejo kod resnicno je>:D

Mogoce pa je se kej res:D

Loki ::

No, enkrat se je pr men zmotil, pa mi je pokazal 0.3 mega/sec za nekej cajta, pa sem na telefonski liniji, drugace se mi pa obicajno ne moti.>:D

miranpozar ::

To je samo fora matematike! Program na podlagi velikosti datoteke, časa prenosa in ostanka časa sproti računa povprečno hitrost (to je cifra, ki se prikaže). To ni trenuten prenos, ampak povprečen prenos na sekundo do tistega trenutka. Ti izračuni so približni, ker pa je na začetku čas zelo majhen, pride do velikih odstopanj. Nič se ne veselit... prenos v resnici ni nikoli tako velik!
Upam, da sem bil kljub temu, da sem utrujen, dovolj jasen.

Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com

Loki ::

UH, miranpozar kaj ne poves...Ze zdrava kmecka logika ti pove, da res ni, ker moj modem zmore najvec 6kb/s.;((

Mate ::

No ja ce bi blo tole res... bi mogoce se koga ubil za to :)
Drgac pa mislm da to skor da ni mozno. Ker sej men niti disk do tok ne sfolga pa je ibm 20giga ata66 7200....

mirsi ::

Cista neumnost.. ce malo bolje pogledate boste videli da je velikost datoteke 4800k =4,8MB !! Ce bi bil prenos 25mb/s bi tistih 4,8mb takoj posnelo in spoh nebi pisalo 127k od 4800k (2%) !!

Procentov spoh nebi kazalo ampak bi takoj nabilo na 100% FILE COMPLETE .. to je pac taksna napaka v programu ... kot je ze nekdo zgoraj tudi opisal .. ceprav tudi meni dostikrat na zacetku ene 5sekund zelo hitro downloada pa se potem takoj umiri ..:)|O:):);((:):D

hrosic ::

Kaj je direktni prenos podatkov bil narejen iz Lune?O Bog,daj nasvet!|O:(

Zigy ::

Huh, kakšni reply-i. Slikca je bla slikana pr mojmu kolegu, k ma kabl. Ne, tak download ne more trajat in tut ni. Sej Luniju sem poslal še slikce nadaljevanja, ko je padl na 12 pol pa na 10 MB. Tok je pa že dejansko potegnl. Ker pa ena lastovka še ni pomlad, in živimo le v Sloveniji bomo še neki cajta sanjal takle download. Ko bom mel doma optiko ....:)

LP
Zigy

Matty ::

Kabel??? Jah... mi mamo omejitev na nasmu kablu 2Mbps, s tem da mi zna potegnit se vec, predvsem pa iz lokalne mreze (do tam okoli 320 KB/s, kar je preko 3 Mbps...). Z download managerjem mi je tudi iz real.com in microsofta vleklo dol po 350KB/s, sam takrat se je po moje nekaj kablu in mojmu racunalniku zmesalo...).

Aja... to so bli fajli po cirka 6-10 Mb...

Kar pomeni, možno je, da ima tvoj kolega tak prenos, samo vseeno 10Mbps... je tud za KABL ogromno... na kermu omrezju pa je blo?

(razen ce on nima omejitve downloada, in pol pac lahko dl tolk hitr kokr je bandwitha in zmogljivost modema in kartice)

sinko999 ::

>>20Mb/s da se ne smejim
sem sprobal na lokalni mreži not so hubi 100 od 3coma pa
pa mrežne isto 100 od 3 coma pa je bil konstantni prenos samo 5 Mb/s . Drugače pa so diski fujitsu 8.4 G
5400 min-1 pa ata 66 . Ta hitrost pa je bila izmerjena s pomočjo 800 Mb velike datoteke ki sem jo prenesel s pomočjo Napsterja .

LP

Matty ::

Mi to govorimo o mega-bitih ali mega-bajtih?? Ker tisto drugo skoraj ni mogoce...

Alec999 ::

dj folx navdte se ze pisat

mali "b" pomen "bit"
veliki "B" pomen "bajt"

ne kr v 3 pm upletat k po se sploh ne we o cem govorite