»

Cooler Master Aerogate 3

Slo-Tech - Cooler Master je eno izmed podjetij, ki je znano po dobrih ohišjih, hladilnih izdelkih ter liniji izdelkov, kot so npr. Aerogate, Musketeer, Gate Wach, itd.

Na strani Slo-Mod so naredili preskus njihovega izdelka, ki nosi ime Aerogate 3. Naprava je sila priročna za vse, ki bi radi nadzirali število vrtljajev svojih ventilatorjev in dodatno merili temperaturo. Več o omenjenem preberite tukaj.

0 komentarjev

Mod miške

Slo-Mod - Vsakdo, ki premore optično miško je primoran, da ga ta glodalec gleda z rdečimi očmi. Za navadne uporabnike je to seveda dovolj dobro, a vendar kaj storiti, da bi vas vaš glodalec pogledal modro ali kako drugače? Na strani slo-mod je bilo v temi v forumu kar precej govora o tem in v procesu je celo neka miš srečala svojo mačko. Če bi radi tudi vi opravili takšno modifikacijo, si preberite članek, ki je nato nastal.

11 komentarjev

Novo na Slo-Mod

Slo-Mod - Mokre sanje prvih ustvarjalcev in obiskovalcev Slo-Techa so bile v veliki meri tudi modifikacije računalniških komponent. Slo-Tech je v evoluciji postajal čedalje bolj splošen računalniški portal in tudi to je na nek način botrovalo nastanku portala Slo-Mod, o katerem smo že poročali.

Pridni ustvarjalci nekaj tednov stare strani so že spisali nekaj nadvse zanimivih člankov. Winsucker je ustvaril članek Vgradnja dveh napajalcev, Zupo vas bo seznanil s stvorom, ki sliši na ime Disk-o-tišalnik, S-Master pa je spisal navodila, kako spremeniti Herculesa 9800 v 9800 PRO. Seznam vseh člankov najdete tukaj, preberite pa si tudi predstavitev ekipe in pravilnik.

1 komentar

Dobro jutro, Slo-Mod!

Slo-Tech - Če se vam kdaj potoži za vzdušjem, ki je vladalo v zadnjih decemberskih dneh leta 1999, ko je Slo-Tech odprl svoja vrata, ali pa ga sploh niste doživeli, imate odlično priložnost, da to popravite. Priča smo lahko rojstvu nove slovenske strani Slo-Mod, usmerjene predvsem v modifikacijske vode. Fantje (če se za kakšinim izmed vzdevkov skriva deklica, se ji iz vsega srca opravičujem) pravijo, da spočetka upajo na vsaj novico dnevno, tako da jih velja občasno poklikati, ako čutite sušo glede tovrstnih novic pri nas. Vsekakor pa si preberite njihov prvi članek, Izdelava nosilcev.

Konkurenca je vedno dobrodošla, če drugega ne, se bo tako morda kdo od nas zavlekel pred tipkovnico in spackal kakšen nepozaben članek. (Dosedanje, nekoliko srednjeveške motode priepričevanja člankopiscev, kot ste najbrž opazili, ne delujeo ravno najbolje. Packi mi imamo predebelo kožo.) [;)]

17 komentarjev

Microsoft in igre

UK Gamer - UK Gamer je pripravil zanimiv članek, ki govori o prihodnosti Microsofta na področju iger. Zajeta je seveda tudi knjižnica gonilnikov DirectX, o kateri je precej govora. Da pa beseda ne bi tekla le o programski opremi, so se osredotočili tudi na strojno opremo, pravzaprav na glavna proizvajalca -- ATi-ja in nVidio. Če imate kak košček odvečnega časa, le preberite članek.

4 komentarji