»

Še več matičnih plošč

več strani - Po pojavi novih Intelovih čipovij, novi testi na internetu kar dežujejo, tako da vam sedaj v skrčeni obliki predstavljam nekaj novih testov, ki jih je moč zaslediti na internetu.

  • Na TweakTown so si ogledali čipovje i845GE na splošno, kot refenco pa so uporabili Intelovo referenčno ploščo, klik!
  • Na T-Break so si ogledali Asusovo umetnijo P4GE-V, osnovano prav tako na i845GE čipovju, klik!
  • Na Hardware Zone pa so si prav tako ogledali Intelovo osnovno ploščo, D845GEBV2 imenovano, na i845GE čipovju, klik!


  • Da pa ne boste privrženci AMDja jezni, še test MSIjeve KT3 Ultra 2, ki so ga pripravili na Riva3D.

    0 komentarjev

    Grd izgled

    Jaz - Glede na to, da se ni nihče razpisal v moji temi na forumu, sklepam, da vam sedaj stvar dela. Če komu ne dela naj se javi (vsi z izjavam tipa... mi ni delal ampak mi dela boste kaznovani - res bi rad videl a sem zrihtal al nisem)

    6 komentarjev

    Čudne govorice o 3DFXu

    Jaz - Roman me je obvestil o tej temi na x3DFXovem forumu. V njej se namreč omenja, da je prodaja 3DFXa bila le potegavščina in da se bo glavnina podjetja organizirala drugje, pod drugim imenom. Če vam sedaj ni nič jasno, vam res priporočam ogled te teme. Še nekaj mojih misli: zadeva je vsekakor le prazna govorica. 3DFX je izginil za vedno in čeprav to dejstvo ni všeč nikomur, se bomo pač morali sprijazniti z njim. Tudi če bi se ljudje iz 3DFXa organizirali pod drugim imenom z denarjem, ki so ga dobili od Nvidie bi jim po gobe šla vsa leta trdega dela in vsi patenti, ki so jih prodali Nvidii. Prav tako nekako dvomim, da bi kdo od 3DFXovcev sploh hotel tvegati ustanovitve novega podjetja, če se bodo prav kmalu nahajali pod varnim zavetjem ogromnega podjetja, kot je Nvidia...

    3 komentarji

    Prvi test Titan Majesty Twins hladilnika

    Overclockers Australia - Na Overclockers.com.au so objavili ekskluzivni premierni test (to se pa lepo sliši [;)]) Titanovega Twins kulerja. Če se še spomnite, gre za tisto čudno dvoventilatorsko zadevo za SocketA procesorje. O zadevi smo nemalo razpravljali tudi na Slo-Techu in sedaj je ugibanj končno konec. Preprosto povedano je zadeva zanič! Vem, da sem vam sedaj pokvaril užitek v branju testa, ampak danes sem pač take volje (beri spodnjo novico...) [>:D]. Najbolje je, da kar ostanete pri žafransko dragih SuperOrbih!

    6 komentarjev