»

Hladilnik za GeForce 4 Titaniume

Overclocker's Club - ThermalTake je pred kratkim predstavil svojo rešitev za hlajenje najnovejših Titaniumov. Hladilnik je narejen iz bakra, zraven pa dobimo še hladilnike za RAM, ki jih orginalne kartice nimajo. Pri ThermalTakeu zagotavljajo, da je njihov hladilnik boljši od standardnega, in da z njim lahko navijete svoje grafikulje do konca. Pri Overclocker's Club so ta hladilnik tudi preizkusili ter seveda o tem spisali članek.

0 komentarjev

Core @ Hexus.net

vir: Hexus
Hexus - CPUfxov Core hladilnik je na sceno udaril pred kakšnim tednom in od takrat se govori samo še o njem. Moram priznati, da zadeva izgleda prekleto impresivno in tako niti ni čudno, da se je v tako kratkem času pojavilo toliko špekulacij o zmogljivostih tega hladilnika. No, tega je zdaj konec, saj se je pojavil prvi uradni test tega čuda, in sicer pri Hexus.net. Oglejte si ga tukaj.

0 komentarjev

Hladilniki za RAMe

Club Overclocker - O uporabnosti hladilnikov za RAM bi se dalo razpravljati še pa še, toda ne moremo jim odreči frajerskega faktorja. Še posebej, če so taki, kot jih kaže jo na Club Overclocker. Gre za nove hladilnike za sistemski pomnilnik, ki jih pripravljajo pri pojetju CPUfx. Na splošno je CPUfx zadnje čase precej aktiven, saj so ravno oni avtorji tistega megastičnega hladilnika, ki smo vam ga pokazali pred par dnevi.

1 komentar

Hud hladilnik

Hexus - Na Hexus.net so objavili predogled enega zares hudo izgledajočega hladilnika. Zadevica je izdelana iz aluminija in je dizajnirana povsem drugače, kot ostali zračni hladilniki, ki so trenutno na trgu. V bistvu me bolj spominja na kakšen vodni hladilnik . Kakorkoli, stvarco bo proizvajalo podjetje CPUfx, dobavljiva pa naj bi bila čez kakšna dva tedna. Upajmo, da bomo takrat videli kakšen pošten test!

vir: Hexus

vir: Hexus

4 komentarji