Forum » Kaj kupiti » Kateri pekac
Kateri pekac
OmegaM ::
Lep Pozdrav
Trenutno se imam svoj prvi pekac in to je MITSUMI 4802TE!Pece brez tezav,skuril mi je 5-10 cd-jev pa se to vecinoma po moji krivdi.
Toda nekako sem se navelical peci po 20 min en cd.
Zdaj pa me zanima kaj se splaca. Oziram se za LG-ji (CD-RW in kombo) .Jiih imajo pri nas pa so zadovoljni.
Drugace pa se mi ne zdijo napacni Aopen
LP
Trenutno se imam svoj prvi pekac in to je MITSUMI 4802TE!Pece brez tezav,skuril mi je 5-10 cd-jev pa se to vecinoma po moji krivdi.
Toda nekako sem se navelical peci po 20 min en cd.
Zdaj pa me zanima kaj se splaca. Oziram se za LG-ji (CD-RW in kombo) .Jiih imajo pri nas pa so zadovoljni.
Drugace pa se mi ne zdijo napacni Aopen
LP
Caligula ::
Za LGja vsaj pravijo po forumu, da je OK ceprav sem mel vcasih obcutek, da je LG malo zbircen.
Se pa mogoce splaca na enaa Sony combo za 13000 SIT, ker gre verjetno itak za Liteona, ta pa je preverjeno odlicen.
Se pa mogoce splaca na enaa Sony combo za 13000 SIT, ker gre verjetno itak za Liteona, ta pa je preverjeno odlicen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | a rabm izpit za 49ccmOddelek: Loža | 14329 (9559) | majko123 |
» | Vinjeta - se splača?Oddelek: Na cesti | 4132 (3108) | Bananovec |
» | Pridobitev z navijanjemOddelek: Navijanje | 948 (811) | Icematxyz |
» | A se splača kupiti Sapphire Radeon 9800 PRO 128MB za 53.088 SIT? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3992 (2901) | Stayerc |
» | Originalni ali neoriginalni avto deli. To je zdaj vprašanje.Oddelek: Loža | 3960 (3633) | SkIDiver |