Forum » Loža » Internet trgovine
Internet trgovine
kleDo ::
Živjo!
Ker se "bliža" pomlad in počasi menjavanje zimske garderobe s poletno sem zadnjih nekaj dni preživel na internetu in pregledoval internetne trgovine. Žal je 99% le-teh lociranih čez lužo (ZDA in nekaj Kanada), v Evropi in Sloveniji pa jih je bore malo ali celo nič (vsaj po mojem vedenju)
Zanima me, če vi poznate kakšno internetno trgovino z OBLAČILI(!!) v Sloveniji, dobrodošle pa so tudi internetne trgovine po Evropi, samo pogoj je, da pošiljajo svoje blago v Slovenijo.
Čakam na seznam.
Hvala in LP, D.
Ker se "bliža" pomlad in počasi menjavanje zimske garderobe s poletno sem zadnjih nekaj dni preživel na internetu in pregledoval internetne trgovine. Žal je 99% le-teh lociranih čez lužo (ZDA in nekaj Kanada), v Evropi in Sloveniji pa jih je bore malo ali celo nič (vsaj po mojem vedenju)
Zanima me, če vi poznate kakšno internetno trgovino z OBLAČILI(!!) v Sloveniji, dobrodošle pa so tudi internetne trgovine po Evropi, samo pogoj je, da pošiljajo svoje blago v Slovenijo.
Čakam na seznam.
Hvala in LP, D.
gofra ::
Predvsem se (v kolikor jo najdeš se ve) pozanimaj, če mislijo resno, ker sem jaz recimo zadnjič zelo neprijetno presenečen. Par dni po naročilu monitorja jih pokličem in dobim v odgovor (btw, nazaj so me po tem klicu poklicali čez tri ure!), da gre za poskusno reč , da pa mi lahko monitor pripelje njihov kamjonar. Stran pa lepa, dokončana in brez kakršnihkoli sporočil. Fino gremo mi naprej ja!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaksne pravice ima kupec, ce z izdelkom v 8 dneh ni zadovoljen? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7750 (5874) | Nutcracker |
» | Kje kupiti Pinnacle Dual Hybrid Pro in w2207 v Avstriji?Oddelek: Kaj kupiti | 1857 (1674) | eVro |
» | monitorOddelek: Kaj kupiti | 2203 (1773) | msedem |
» | Dobro gostovanje z strežniki v Sloveniji...fantazija?Oddelek: Izdelava spletišč | 3278 (2168) | jerry2000 |
» | Merkur in zanesljivo najnižja cenaOddelek: Loža | 1362 (1103) | kolombo |