Forum » Programska oprema » miksanje
miksanje
Kr nekdo ::
zdravo
mam problem oz. mogoc tut niti ne. zanima me predvsem kako je z miksanjem muzike na pc, baje je BPM studio najboljši, pa me zanima kaj kdo uporablja in ali je res da moraš imeti dve zvočne kartice v računalniku, če hočeš kaj več miksat, al je to sploh možno(glede dveh kartic)?
thanks
lp
mam problem oz. mogoc tut niti ne. zanima me predvsem kako je z miksanjem muzike na pc, baje je BPM studio najboljši, pa me zanima kaj kdo uporablja in ali je res da moraš imeti dve zvočne kartice v računalniku, če hočeš kaj več miksat, al je to sploh možno(glede dveh kartic)?
thanks
lp
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Skrat ()
K0K0 ::
Se da ja zakaj pa ne. Sam pol nucaš še mešalko ker imaš potem dva izhoda ti pa bi jih rat spravil na ene zvočnike.Pa v bpm-u naštimaš za vsako stran svojo zvočno
stvar deluje preverjeno.
stvar deluje preverjeno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 5.1 onboard zvočna: 2 različna out-puta?Oddelek: Zvok in slika | 1019 (961) | danix1 |
» | Program, ki zkorišča zvočo kartico.Oddelek: Programiranje | 1970 (1335) | Microsoft |
» | Katero zvočno kartico za BPM Studio?Oddelek: Zvok in slika | 1059 (988) | svejk |
» | Kateri prog za mixanje mp3-jev?Oddelek: Zvok in slika | 2711 (2384) | Jinxy |
» | MP3 player/mixer/whateverOddelek: Zvok in slika | 2205 (1843) | DrSergioDJ |