» »

Hitreje!!

Hitreje!!

sovca ::

Tole kišto sm kupi dobre 3 mesece nazaj in nekatere igre mi ne delajo več, tako kot je treba. Zanima me kako bi moje računalo, čim hitreje in ceneje pohitril z nakupom kakšne nove komponente.

Moja konfiguracija:
Asus A7N8X-X
AMD 2600+ Barton
Ram 512 DDR PC3200
Sapphire ATI Radeon 9600 128DDR

kajzer ::

Vse druga je vredu, samo grafično zamenji za 9800pro, pa proc mal navij (na kakih 2300MHz), pa bo spet vse delalo ko šus. :D

koyotee ::

mogoč je pa problem v operacijskem sistemu
LP
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Imam XP-je in vse mogoče Antivirusne,Spy ware programe,...tko da v tem ne vidm težav.

Aja napisal sm čim ceneje. Koliko bi se dalo iztržit za tole grafično?8-)

antonija ::

Probi format diska pa jovo-na-novo vse gor... Dostkrat pomaga, sploh ce zlo rad klikas....
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Caligula ::

Jp, noben hardware ti ne pomaga, ce ti OS gnije.
NAredi tko:

Pocaki, ker zele hmal pride service pack 2 za XPje. Takrat si na novo nalozi sistem in daj gor direkt ta service pack.
Ce pa se ne bos zadovoljen pol pa v nakup hardwera. No ja 9800 si lahko kupis kar zdaj, ker se splaca.

boštjan ::

Imam XP-je in vse mogoče Antivirusne,Spy ware programe,...tko da v tem ne vidm težav.

pa ne mi rečt,da maš vse to aktivirani,ko greš igre špilat?Pa kere igre ti štekajo?

Sm eden tistih uporabnikov ki ima rad, da je vse v OS na svojem redu, tko da menim da tukaj ni težava. Igrice v katerih se mi pa zatika pa so CMR4, BattleField Vietnam, UT2004(še dobr da mi še ni downloadal FarCry:)) ). Pomoje najbolj škripa pri grafični, koliko bi dobil zanjo?

Poglej na bolho pa kok so nove pa bo.
Pol pa reces Glinku za kok ti zrihta 9800 iz peluge pa je.
Racuni kakih 20 jurjev doplacila, ko svojo prodas pa je.

Neki sm gledu, pa nč najdu. Same iz trgovine so. Kolk bi vi dal, če bi jo vi kupoval?
A se da od Glinka mail dobit.

poslji mu ZS(zasebno sporocilo) tam na levi zgoraj
ne vem kak mail ma.

Vpises samo glink tam ko pise dodaj prejemnika pa das kljukico

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Caligula ()

Vse sm naredu, tko k si mi naroču.Sam ne dela. Mogoče ma kšen drug nick.

Pocak, bo verjetn vidu temo pa ti sam poslau. Al pa ce kdo ve njegov mail naj napise.

kajzer ::

Ne, prav je!

Drugač pa email: glinika@yahoo.com
Pa tel. št: 02 4201338 :P -pa še korošc je! :D nisma daleč narazen.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kajzer ()

schurda ::

Vse pritajene programe izklljuči, ker je popolnoma brez veze, da so stalno vključeni in jih poženi takrat, ko jih res rabiš. Antivirus in antispy naj bo samo EDEN, ne jih več nalagat, ker boš imel samo probleme. Ne bom ti rekel kateri, to je tvoja stvar. Počisti malo disk, defrgmentiraj in še malo register počisti. POskrbi, da bo plac na sistemskem disku, šaro pa daj na drug disk ali particijo. Če ne potrebuješ toliko rama, dej paging file na 0. Moralo bi pomagati.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: schurda ()

No, nekaj kar ste mi svetovali sm naredil in že malo bolje deluje vse skupaj, vendar še vedno ne tako kot bi moralo. Imate še kakšen nasvet glede OS in novih komponent.:\

antonija ::

Ce je tvoj OS winsi, pol naloz gor tiste drajverje (za vse stvari) ki ti najbls delajo najbols (sam tolk da ves keri so najbolj kul), pol pa vstavi zagonski CD z OSom in preformatiraj disk, pa vse na novo gor s cim manj programi. (sej ma vsak gor kramo ki je ne rabi)

Uglavnem, cista masina s cimmanj smetmi pa dela ko raketa (vsaj kolikor hardware dopusca). Pol pa se mal bolj zadrzano klikanje po netu, pa sploh ni panike.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

0-day JavaScript ranljivost za MS IE

Oddelek: Novice / Varnost
464704 (3338) B-D_
»

Vsake toliko časa se ji "odpiči" ;)

Oddelek: Pomoč in nasveti
8942 (792) Tito
»