Forum » Omrežja in internet » Moj router me skos dol meče!!!
Moj router me skos dol meče!!!
<OmaDawn> ::
Mam router (trenutno se mi ne da pogledat ker model) in me najmanj 2x na dan dol vrže.
Kar morm narest da spet dela pa je da grem izklopt iz elektrike router in tist iskratel od ISDN (mam 2 MB adsl),
pocakat ene 5 min pol pa nazaj prklopt in pocakat da si sam nastavitve povrne al pa upgrade-at firmware
in pol spet dela dokler me seveda spet dol ne vrže. Stvar postaja nadvse nadležna. Plis mal pomislte in pomagite.
Usem k jih poznam že zmanjkuje idej.
P.S. na router so prklopleni 4 racunalniki.
Kar morm narest da spet dela pa je da grem izklopt iz elektrike router in tist iskratel od ISDN (mam 2 MB adsl),
pocakat ene 5 min pol pa nazaj prklopt in pocakat da si sam nastavitve povrne al pa upgrade-at firmware
in pol spet dela dokler me seveda spet dol ne vrže. Stvar postaja nadvse nadležna. Plis mal pomislte in pomagite.
Usem k jih poznam že zmanjkuje idej.
P.S. na router so prklopleni 4 racunalniki.
Ivy
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
ghaefb ::
no malo bi se lahk potrudil pa napisal model..
meni vsak mesec zmrzne router, kar se mi zdi dokaj normalno
meni vsak mesec zmrzne router, kar se mi zdi dokaj normalno
Dead_Eye ::
Provaj dat en ventilator da piha čez.... (če moraš počakat 5 minut se mogoče pregreva)
Drugače pa če laufa na vseh rač emule al kej podobnega je to normalno. Zato sem si kupil switch....
Drugače pa če laufa na vseh rač emule al kej podobnega je to normalno. Zato sem si kupil switch....
The one and only
Spc ::
To se dogaja pri preveč poceni robi. Stvar je ponavadi taka, da se router oz. switch pregreva in stvar freezne nato pa moramo vsaki drugi dan izklapljat in vklapljat.
Meni se je tudi to dogajalo in en dan sem rekel: DOVOL MAM.
Pa sem šel lepo kupit switch od 3com-a (res, da sem dal 56k sit za 8 portni switch) ampak stvar deluje in še ni naredila niti ene napake.
V Najslabšem primeru boš mogo ta router v smeti vrečt pa kupit en router od 3coma ali pa ciscota.
Meni se je tudi to dogajalo in en dan sem rekel: DOVOL MAM.
Pa sem šel lepo kupit switch od 3com-a (res, da sem dal 56k sit za 8 portni switch) ampak stvar deluje in še ni naredila niti ene napake.
V Najslabšem primeru boš mogo ta router v smeti vrečt pa kupit en router od 3coma ali pa ciscota.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vleči še en UTP kabel ali kupiti Switch?Oddelek: Pomoč in nasveti | 11440 (4973) | SN1P3R |
» | Žični prenos podatkov (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10344 (8865) | joker16_7 |
» | router ali switch?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1396 (1316) | ANGEL_B |
» | Najcenejše domače omrežjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1758 (1340) | Senitel |
» | ADSL routerOddelek: Kaj kupiti | 2329 (1619) | koyotee |