Forum » Pomoč in nasveti » Codec problem?
Codec problem?
leinad ::
Ko zazenem film z BSplayerjem se mi file normalno odpre lahko slisim zvok ampak namesto slike pa se pojavi crnina na kateri pa so neke barvne crte. Probal sem zadnje 3 generacije KL codec packov pa vedno isto. Prej mi je to vse normalno delalo a potem sem enkrat re-installiral codece pa se je to zacelo.
P_i_r_a_t ::
sem mel podobne bleme, samo ne pri BS, ker ga ne uporabljam.
Poskusi v control panelu odstranit vse kodeke. Pol poženi 'registry first aid' da spucaš registre. Ponovno naloži kodeke.
Morda razmisli o drugem playerju. Jaz sem zelo zadovoljen z MDVDP.
Poskusi v control panelu odstranit vse kodeke. Pol poženi 'registry first aid' da spucaš registre. Ponovno naloži kodeke.
Morda razmisli o drugem playerju. Jaz sem zelo zadovoljen z MDVDP.
Co'ito ergo sum!
marS ::
Poskusi najprej definirat kaj je narobe:
GSpot je program, ki ti, če spustiš skozenj video datoteko pove kateri kodeki so uporabljeni v datoteki in če ti falijo oz. so pokvarjeni, ali pa
AVIcod, program za analizo codecov v video datotekah s povezavo na tiste ki manjkajo.
GSpot je program, ki ti, če spustiš skozenj video datoteko pove kateri kodeki so uporabljeni v datoteki in če ti falijo oz. so pokvarjeni, ali pa
AVIcod, program za analizo codecov v video datotekah s povezavo na tiste ki manjkajo.
...no more heroes...
https://ilbis.com/
https://ilbis.com/
Dead_Eye ::
Vso srečo s codeci. Edini način ki ga poznam je reinstall winsov in samo določenih codecov. Ker po vseh teh pack-ih,... vedno nekaj dela drugo pa ne,itd.....
poskusi še nimocodec pack pa fddshow al neki takega.
poskusi še nimocodec pack pa fddshow al neki takega.
The one and only
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Dead_Eye ()
Mihc ::
Tudi jaz sem imel podobne probleme s kodeki, pa sem jih rešil z re-install Windowsov! Potem pa normalno naložu ffdShow in stvar deluje 100%!
Na tak način sem jaz rešil problem, na kakšnega pa boš ti,.... :-)
Lp, Mihc
Na tak način sem jaz rešil problem, na kakšnega pa boš ti,.... :-)
Lp, Mihc
Življenje je lepo če ga živiš!Se splača!!
Matev ::
ma zdej je treba za vsako figo reinstall winsow narest
pa to je za znoret
nej gates nardi opcijo
reinstall windows
pa to je za znoret
nej gates nardi opcijo
reinstall windows
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za obdelavo videaOddelek: Zvok in slika | 1715 (1607) | MihaFirst |
» | Noben kodek ne ustrezaOddelek: Zvok in slika | 1731 (1393) | Mr_Globus |
» | Dober organizator oz koledarOddelek: Programska oprema | 2461 (2234) | krho |
» | Iščem program za zajem videa!!Oddelek: Programska oprema | 1450 (1347) | marS |
» | program za ripanje DVD (zazeleno v format AVI )Oddelek: Zvok in slika | 1675 (1501) | BigWhale |