Forum » Pomoč in nasveti » Malo meglena slika pri Samsung 959NF
Malo meglena slika pri Samsung 959NF
ricola78 ::
Zanima me, če je to normalno al menite, da je to napaka monitorja?
V glavnem, prej sem uporabljal 17" samsungov monitor 700p in je bila slika kristalno čista, vendar
sem bil "obsojen" na resolucijo 1024*768, kjer je delalo 85Hz BP.
Prejšnji teden sm kupil nov monitor samsung 959NF preko mimovrste in se mi zdi da je slika bolj meglena, še posebej na levi strani. Mogoče sm preveč pikolovski in marsikdo take meglenosti nebi opazil, vendar sem malo razočaran nad rezultatom. Poskusil sm vse opcije ostrenja slike, ki so v OSD.
Vse ostalo dela po pričakovanjih (kontrast, lepe barve, vse nazivne resolucije). Meglenost se vidi predvsem na tekstu.
Ali je to hiba vseh monitorjev z daimondtron zasnovo, al sem le js ta nesrečnik ter bi moral monitor zamenjati?
Hvala za odgovore.
V glavnem, prej sem uporabljal 17" samsungov monitor 700p in je bila slika kristalno čista, vendar
sem bil "obsojen" na resolucijo 1024*768, kjer je delalo 85Hz BP.
Prejšnji teden sm kupil nov monitor samsung 959NF preko mimovrste in se mi zdi da je slika bolj meglena, še posebej na levi strani. Mogoče sm preveč pikolovski in marsikdo take meglenosti nebi opazil, vendar sem malo razočaran nad rezultatom. Poskusil sm vse opcije ostrenja slike, ki so v OSD.
Vse ostalo dela po pričakovanjih (kontrast, lepe barve, vse nazivne resolucije). Meglenost se vidi predvsem na tekstu.
Ali je to hiba vseh monitorjev z daimondtron zasnovo, al sem le js ta nesrečnik ter bi moral monitor zamenjati?
Hvala za odgovore.
jk ::
Nisi edini ki ima probleme s tem monitorjem. Vsak drugi ki ga je kupil v zadnje pol leta ima kakšen problem. Meni je utripal pa sem ga nesel nazaj. Pol naslednji je imel v levem spodnjem kotu preveč rdeče barve . Garancija, sedaj pa dela bp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LED LCD monitor "utripa" pri pomikanju skozi tekst gor/dolOddelek: Pomoč in nasveti | 701 (620) | Madmax_ |
» | nastavitve monitorja za manj boleče oči (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11469 (9434) | če hočem |
» | Piskanje monitorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1685 (1516) | Izi |
» | Dober CRT (Trini/Diamond -tron) ali LCD? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5777 (4836) | iso2000 |
» | GeForce 3 lastnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 1549 (1232) | Loki |