Forum » Kaj kupiti » winfast tv kartica xp 2000 expert
winfast tv kartica xp 2000 expert
randius ::
pozdravljeni!
skoraj sem se ze odlocil za nakup tv kartice leadtek winfast xp 2000 expert. Zanima me se dodaten info:
- vase +/- izkusnje z snemanjem tv programa na disk ter radijskega programa v mp3je (kakovost 'koncnega izdelka')- kaj pa druge kartice?
(bi slo ok z mojo konfiguracijoelite k7s5a, 256mb ddr400, athlonxp 1700, graficna ati radeon 9100?)
- je prava izbira v cenovnem razredu med 14 in 20 tisoc sit?
- dejansko koliko vec mi nudita tv kartici terratec cynergy 600 ter pinnacle pctv pro, ki sta cca. 25 tisoc sit in sta ponekod dobili dokaj dobre ocene?
- a mi lahko kdo posreduje info o ocenah/testih tv kartic prej omenjenega cenovnega razreda? vsaj kako tujo/slo www stran o tem?
hvala lepa
andrej
skoraj sem se ze odlocil za nakup tv kartice leadtek winfast xp 2000 expert. Zanima me se dodaten info:
- vase +/- izkusnje z snemanjem tv programa na disk ter radijskega programa v mp3je (kakovost 'koncnega izdelka')- kaj pa druge kartice?
(bi slo ok z mojo konfiguracijoelite k7s5a, 256mb ddr400, athlonxp 1700, graficna ati radeon 9100?)
- je prava izbira v cenovnem razredu med 14 in 20 tisoc sit?
- dejansko koliko vec mi nudita tv kartici terratec cynergy 600 ter pinnacle pctv pro, ki sta cca. 25 tisoc sit in sta ponekod dobili dokaj dobre ocene?
- a mi lahko kdo posreduje info o ocenah/testih tv kartic prej omenjenega cenovnega razreda? vsaj kako tujo/slo www stran o tem?
hvala lepa
andrej
randius ::
halo!
lahko vsaj kak link do www strani z testi ali ocenami kupcev, pa da je ta tv kartica omenjena zraven...
do sedaj se mi pa itak dozdeva, da je bilo to podrocje izjemno slabo obdelano!!!
vsaj v zadnjih 43 mesecih odkar spremljam tale forum in se katerga drugega.
eni pravjo dej terratec cinergy, drugi absolutno pinnacle, tretji winfast in ati...
tako da je ena velika zmeda, konkretnih testov pa nikjer.
mi lahko pomaga kak bralec/narocnik mojega mikra, ker so baje bili testi nekje konec leta 2003?
lepo prosim za pomoc!
hvala.
lahko vsaj kak link do www strani z testi ali ocenami kupcev, pa da je ta tv kartica omenjena zraven...
do sedaj se mi pa itak dozdeva, da je bilo to podrocje izjemno slabo obdelano!!!
vsaj v zadnjih 43 mesecih odkar spremljam tale forum in se katerga drugega.
eni pravjo dej terratec cinergy, drugi absolutno pinnacle, tretji winfast in ati...
tako da je ena velika zmeda, konkretnih testov pa nikjer.
mi lahko pomaga kak bralec/narocnik mojega mikra, ker so baje bili testi nekje konec leta 2003?
lepo prosim za pomoc!
hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV TunerOddelek: Kaj kupiti | 2734 (1637) | MachineKing |
» | Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 19445 (12485) | Izi |
» | TV Tuner - TV Kartica! Katera je najbolša!Oddelek: Kaj kupiti | 2461 (1983) | nadzorni |
» | TV KARTICA - kaj kupitiOddelek: Kaj kupiti | 2703 (1866) | AngelOfDeath |
» | Kera TV kartica?Oddelek: Programska oprema | 1382 (1061) | pin29 |