Forum » Programska oprema » Angleški meniji v slovenskem Outlooku Express 6
Angleški meniji v slovenskem Outlooku Express 6
Darko ::
Na novo sem naložil Windows Xp in SLO paket ter nekaj posodobitev. S čarovnikom za prenos datotek in nastavitev sem povrnil nastavitve za pošto od Win98 (imam 2 IMAP računa). Probljem je v tem, da so meniji v angleščini, vmes pa se vrine tudi kak slovenski napis. Mape pa so dvojne: angleške in slovenske. Predvidevam, da sem slovenske prenesel iz starega sistema, angleške pa so privzete, saj jih ne morem brisati. Poskusil sem že odstraniti OE in ga ponovno namestiti (iz nadzorne plošče/dodaj odstrani programe/namestitev Windows), pa ni pomagalo. Ima kdo kakšno idejo?
LP Darko
LP Darko
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
ToniT ::
To naredi popravek Q330994. Rešitev je, da najprej naložiš vse popravke, nato ponovno IE6 SP1 in na koncu SLO language pack.
Darko ::
Hvala! Ta popravek sem odstranil in meniji so spet slovenski. Vendar sem pri brskanju zasledil, da je to popravek za OE 5.5, zato me zanima, kaj počne v OE6. Pa tudi sicer imam imena map v angleščini. Windowsi XP in SLO paket so od MSDNAA (izobraževalna brezplačna programska oprema).
LP Darko
LP Darko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samo slovenski meniji v WIN XPOddelek: Operacijski sistemi | 1601 (1435) | Izi |
» | WIndows v slo jezikuOddelek: Operacijski sistemi | 1862 (1666) | AndrejS |
» | Windows XP, preklop med jeziki v menijih in oknih?Oddelek: Operacijski sistemi | 3606 (3171) | ChraseR |
» | Slovenski Word XP suxOddelek: Programska oprema | 2524 (1987) | Han |
» | Slovenski XP (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8759 (7404) | Han |