Forum » Programska oprema » Nova verzija Nerota
Nova verzija Nerota
3LeR. ::
bojda je nov zuni pa me zanima če kdo ve kje
pa se win on cd ta nov ce kdo ve kje se ga dobi
thnx za help
pa se win on cd ta nov ce kdo ve kje se ga dobi
thnx za help
lordgreg ::
si že poskusil na ahead.de?? -> nero download
ali pa v kakega googla vpisal "nero burning rom download"??
ali pa v kakega googla vpisal "nero burning rom download"??
PaJo ::
Ta novo nero nosi oznako 5.5 in stvar lepo laufa, pa se celo v slovenscino je preveden
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
matic ::
Ma ta nero je tut pol dreka vreden! Nevem kaj tok vsi vidte na njem pa ga tok hvalte.. se Easy CD je bols! Win On Cd pa itaq!
Ne sej ne recem, sej ma vsak svoj okus.. samo na nerotu pa res nevem kaj je tazga.. cist nc ni urejen in pregleden glede nastavitev pri peki, izdelavi imag filetov itd.. + sound editor...
Ne sej ne recem, sej ma vsak svoj okus.. samo na nerotu pa res nevem kaj je tazga.. cist nc ni urejen in pregleden glede nastavitev pri peki, izdelavi imag filetov itd.. + sound editor...
TheHijacker ::
PaJo: A se da na netu dobit slovensko verzijo? Če downloadam demo je samo v angleščini....
OZZY ::
na netu ostaja multilingual verzija. Se pa dobi na warez straneh. Drugače pa pokličte LAba d.o.o v Litiji pa kupte slovensko --------če mate denar.
Go with the flow.
lordgreg ::
matic: otrok si še, pa logično da ne vidiš nič dobrega v dobrem in nič slabega v slabem,.. zato pa jemlješ trdo drogo in svoje kakce ješ .
Ali nerota sploh ne uporabljaš ali si ga samo enkrat preletel? če narediš to, potem se nimaš kaj pritoževat nad tem, kako je grajen
Ali nerota sploh ne uporabljaš ali si ga samo enkrat preletel? če narediš to, potem se nimaš kaj pritoževat nad tem, kako je grajen
`DoC ::
LordGREG: hmm... si že kdaj čul za svobodo osebnega mnenja? Če maticu smrdi Nero mu pač smrdi, zarad tega še ne sme bit kr naenkrat nek glup froc..
Men osebno je Nero zakon, in ka nenehno uporabljam, kaj si drugi mislijo o njem me ne zanima, če ga hočejo spoznat se bodo že potrudl, in šele pol spoznal njegove kvalitete...
Pa brez zamere
Men osebno je Nero zakon, in ka nenehno uporabljam, kaj si drugi mislijo o njem me ne zanima, če ga hočejo spoznat se bodo že potrudl, in šele pol spoznal njegove kvalitete...
Pa brez zamere
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+
TheHijacker ::
Ozzy: sam sem bliz Litije doma(Šmartno) in labata dobr poznam. Pri njemu ne kupim tud ene matice. Je en navaden pes, ki misli samo zase in ljudi nateguje po dolgem in počez. Čeprav je Nero dober program, ga pri njemu ne mislim kupiti, ker sigurno dobi delež od prodaje. Če mogoče kdo ve kje vseeno dobiti slovensko verzijo naj prosim pove. Multilingual ne najdem na netu...
matic ::
LORDGreg: no ja po izrazanju sodec si ti en froc.. nerota sem uporablajl nastancal kakih 10 cdjev in se mi zdi zlo nepregleden in funkcijsko neurejen program! Meni pac ni vsec.. me pa zanima kaj ti vids na njem.. pa ne mi sam rect da je najboljsi program.. povej zakaj, kaj je tazga na njem, kar npr. winoncd nima, al pa kerkol drug!
Dark - Frodo: Hvala! Eden redkih k ma kej v glavi ocitno!
Dark - Frodo: Hvala! Eden redkih k ma kej v glavi ocitno!
Tr0n ::
Hmm, kaj vam Nero Cover Designer tudi javi en cuden error, ko si zelite na prazen design dodajati svoje parametre (,...)? Imam Nero v5.5.1.8 Demo registriran.
OZZY ::
Hijacker: Sigurno dobi delež od prodaje, saj je sodeloval pri prevodu kokr vem. Jest sem dvakrat naletu na multilingual verzijo samo pa po treh dneh povezava ni več delala. Zdej če je res bila multilingual ne vem samo tako je zraven pisalo in perdvidevam, da je bilo podprtih več jezikov.
Go with the flow.
Meni je nero pac cool ker lepo laufa pa me ne zeza tako kod crator, ker mam win2000. Po moje ma Nero vse kar rabis za povprecno delo, no razen za image fajel uporabljam CDRWin
Tron>> glede tvojega blema niam pojma, ker ne uporabljam te funkcije, ceprav mam isto verzijo kod ti
Tron>> glede tvojega blema niam pojma, ker ne uporabljam te funkcije, ceprav mam isto verzijo kod ti
berni ::
ko sem v w2ksp1 dal gor nerota 5.5, mi sistem ni več šel v hibernacijo, zato ponovno uporabljam 5 ko. se je še komu to zgodilo?
Hm, niti nevm ker ne uporabljam hibernacije, ker se mi sistem prej gor postavi brez nje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ahead Nero 6-občutkiOddelek: Programska oprema | 2471 (1695) | KTr1sk |
» | XP in NeroOddelek: Pomoč in nasveti | 1253 (972) | SkIDiver |
» | Kateri program za dvd v dvix...Oddelek: Zvok in slika | 2063 (1842) | Matty |
» | Ker program, najboljši,najuporabnejši za peko CD-jevOddelek: Programska oprema | 7081 (6268) | Klemenn |
» | S kom pecete audio cd-je?Oddelek: Programska oprema | 2231 (1828) | celica |