Forum » Programska oprema » Outlook - priponke - problem?
Outlook - priponke - problem?
DrSergioDJ ::
Imam problem..
Ne morem odpreti določenih priponk. Recimo sedaj imam email z mp3 komadom v priponki. Če kliknem na un znakec od priponke, se mi odpre "meni" z imenom priponke + "save as..", vendar vse ostane sivo in ne morem nic kliknit.
To se je tud z drugimi fajli dogajalo (kake slike recimo, jpg), samo ne vem točnih primerov (sliko pač lahko pogledaš, pa mi ni blo tok pomembno)..
Outlook je 6.
Kaj mi je storiti?
Ne morem odpreti določenih priponk. Recimo sedaj imam email z mp3 komadom v priponki. Če kliknem na un znakec od priponke, se mi odpre "meni" z imenom priponke + "save as..", vendar vse ostane sivo in ne morem nic kliknit.
To se je tud z drugimi fajli dogajalo (kake slike recimo, jpg), samo ne vem točnih primerov (sliko pač lahko pogledaš, pa mi ni blo tok pomembno)..
Outlook je 6.
Kaj mi je storiti?
...
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
ToniT ::
Verjetno gre za Outlook express:
Tools->Options->Security odstrani kljukico pri Do not allow attachments....
Tools->Options->Security odstrani kljukico pri Do not allow attachments....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | kam je shranilo datoteko?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2275 (2042) | KoMar- |
» | Problemi s pošiljanjem priponkOddelek: Omrežja in internet | 1503 (1337) | Osprey |
» | Gmail - kdo dobi virus ? / Spam brez priponke = virus ?Oddelek: Omrežja in internet | 2797 (2495) | JožeHorvat |
» | Težave s priponko v Thunderbird 1.5Oddelek: Programska oprema | 1485 (1403) | Myles |
» | Slovenski XP (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8846 (7491) | Han |