Forum » Programska oprema » bbLean
bbLean
Zoidberg ::
Včeraj sem med namizji izvedel za ta Blackbox za windowse. DAnes pa sem se lotil prirejanja za moje potrebe . Sedaj me pa zanima kako bi odprl raziskovalca brez da bi se mi s tem odprla opravna vrstica. Tist raziskovalec ki naj bi se mi meni odprl naj bi pa zgledal nekaj takega kot da bi na my computer z desnim klikom klinkil in dal Explore (če me razumete kaj mislim) To se pravi da mi nebi kazal mojih dokumentov ampak vse pogone in seveda ob strani mape. Drug je pa kako bi naredil da se mi ob starupu opravna vrstica od windowsew sploh nebi naložila ampak samo bblean, v msconfigu nisem našel možnosti da bi preprečil startup explorer.exe.
Hvala za odgovore
Hvala za odgovore
Just keep on trying, keep on flying. I will be the light.
jamiroq ::
za pognat Explorer vstavi tole v menu.rc: [exec] (Explorer) {"explorer.exe" /e,c:\} (oz. pač uporabi ukaz explorer.exe /e,c:\ kjer ga pač rabiš);
to, da se ti taskbar zažene je pa zato, ker bbLean ni nastavljen kot default shell; nastaviš z winkey->BlackBox->Install->Install. (drugače pa si preberi readme, piše vse notri ).
to, da se ti taskbar zažene je pa zato, ker bbLean ni nastavljen kot default shell; nastaviš z winkey->BlackBox->Install->Install. (drugače pa si preberi readme, piše vse notri ).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Windows][XP] Privzeta lokacija v raziskovalcuOddelek: Operacijski sistemi | 966 (877) | WhiteWolf |
» | Privzeta mapa v Windows ExplorerjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1321 (1124) | matjash |
» | explorer.exe proces- nastavitveOddelek: Operacijski sistemi | 1511 (1361) | veteran |
» | WinXp Kako v explorerju direkt do C:\Oddelek: Pomoč in nasveti | 1594 (1409) | BaRtMaN |
» | raziskovalec v xpOddelek: Programska oprema | 982 (850) | Heisenberg |