Forum » Pomoč in nasveti » zatikanje miske
zatikanje miske
cewkit ::
allora..imam logitech opticno mishko na USB prikljucek.
mishka dela dobro ni pokvarjena.
zdej sem nabavu novo osnovno (asus A7V600-x), ki podbira USB2..dejstvo je da mi mishka vsako minuto za sekundo zamrzne..zna hudo zivcirat..
ce priklopim mishko na ps2 dela OK.
tako da..nebi rad show kupovat nove mishke, poleg tega pa se mi zdi da jebe usb(racunalnik je nov, ni problem v moci) in bi rad stvar popravu, da mi ne ne bojo zafrkavale she kakshne druge stvari, ki jih nameravam dat na usb. do sedaj imam na usb samo monitor(mogoce je to problem?) aja..ce izklopim monitor iz USB se mish vseeno zatika.
kaj she? aja..sem inshtaliraw vse vrste nove drajverje..ostane mi samo she da updejtam bios(tega pa ne bom naredu)
pa she ena opomba..
trenutno imam zacasno graficno..zato nisem inshtaliraw vseh gonilnikow za monitor, ker se vezejo na GK(danes dobim novo)..drugace pa monitor dela brezhibno..gonilnike za zacasno graficno pa je itaq XP inshtaliraw.
nic..nimam pojma kako bi lahko to odpravu..edina shasa mi je she danes ko dobim novo GK da inshtaliram vse kacate iz cedeja od monitorja in drajverje za novo gf..ampak dvomim da bo pomagalo..kakshen nasvet?
prevec sem se razpisaw za eno tako neumnost ampak vceraj sm se celo noc jebal s tem!
Hvala,
LP
mishka dela dobro ni pokvarjena.
zdej sem nabavu novo osnovno (asus A7V600-x), ki podbira USB2..dejstvo je da mi mishka vsako minuto za sekundo zamrzne..zna hudo zivcirat..
ce priklopim mishko na ps2 dela OK.
tako da..nebi rad show kupovat nove mishke, poleg tega pa se mi zdi da jebe usb(racunalnik je nov, ni problem v moci) in bi rad stvar popravu, da mi ne ne bojo zafrkavale she kakshne druge stvari, ki jih nameravam dat na usb. do sedaj imam na usb samo monitor(mogoce je to problem?) aja..ce izklopim monitor iz USB se mish vseeno zatika.
kaj she? aja..sem inshtaliraw vse vrste nove drajverje..ostane mi samo she da updejtam bios(tega pa ne bom naredu)
pa she ena opomba..
trenutno imam zacasno graficno..zato nisem inshtaliraw vseh gonilnikow za monitor, ker se vezejo na GK(danes dobim novo)..drugace pa monitor dela brezhibno..gonilnike za zacasno graficno pa je itaq XP inshtaliraw.
nic..nimam pojma kako bi lahko to odpravu..edina shasa mi je she danes ko dobim novo GK da inshtaliram vse kacate iz cedeja od monitorja in drajverje za novo gf..ampak dvomim da bo pomagalo..kakshen nasvet?
prevec sem se razpisaw za eno tako neumnost ampak vceraj sm se celo noc jebal s tem!
Hvala,
LP
hruske ::
Brez zamere, pa še offtopic, ampak dej ne bit tojk shashaw s to latovščino in govor po slovensko no.
she neki..se mi zdi da prej..preden sem inshtaliraw drajverje za USB2, neki casa jih nisem imel inshtalirane ker sem potreboval XP service pack 1, mi je mish delovala ok.
:)))
ma to je grda razvada pac..
..evo ti obljubim da ce mi pomagash reshit problem..zacnem pisat normalno :)
ma to je grda razvada pac..
..evo ti obljubim da ce mi pomagash reshit problem..zacnem pisat normalno :)
Dr_M ::
USB je pravo sranje za miske in tipkovnice. mogcno odsvetujem, prov bodo nekateri lajal, da je use ql, ampak tej slepijo sami sebe.
to je nekak use.
to je nekak use.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
sm si kupu adapter da lahko mish ki ma usb prikljucim na ps/2 in she vedno ne dala..
zdje pomoje obstaja dve varjanti..
al ne dela ker je optikal
in morem kupit novo mish na zogico.
al pa je uni adapter krneki in morem kupi prow novo optikal mish na ps2?
vsekakor morem kupit novo mish.
zdje pomoje obstaja dve varjanti..
al ne dela ker je optikal
in morem kupit novo mish na zogico.
al pa je uni adapter krneki in morem kupi prow novo optikal mish na ps2?
vsekakor morem kupit novo mish.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Logitech MX1000 pobližeOddelek: Novice / Ostale najave | 3658 (3658) | Dr_M |
» | Optična miška gori tudi, koje računalnik ugasnjen!Oddelek: Strojna oprema | 2203 (1570) | mlakar |
» | AMD,INTEL + mama plata! Kaj je vredno kupiti zdaj?Oddelek: Kaj kupiti | 1513 (1087) | appz |
» | Je moj glodalec zadovoljive kvalitete in/ali hitrosti? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 5565 (5565) | ender |
» | USB ali PS/2?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1373 (1193) | andrej |