Forum » Programska oprema » Word XP-slike
Word XP-slike
azislo ::
Pozdrav !
Imam težave s Wordom Xp in sicer to da mi sliko brez problemov vstavi, a je namesto slike tam postavljen le kvadratek s črno obrobo( SLIKA ), ki se ga ne da večati ali manjšati in tudi s puščico se ga ne da premikati, vidna je samo ko kliknem ; predogled tiskanja;.Če naprimer izberem isto sliko v Excelu ali Power Pointu mi sliko normalno pokaže, da se jo premikati ,večati….
Kaj naj naredim ?
Ps: Upam da mi Slo-techovci ne zamerijo ker dvakrat objvlam podobni temi .
Lep pozdrav !
AZI
Imam težave s Wordom Xp in sicer to da mi sliko brez problemov vstavi, a je namesto slike tam postavljen le kvadratek s črno obrobo( SLIKA ), ki se ga ne da večati ali manjšati in tudi s puščico se ga ne da premikati, vidna je samo ko kliknem ; predogled tiskanja;.Če naprimer izberem isto sliko v Excelu ali Power Pointu mi sliko normalno pokaže, da se jo premikati ,večati….
Kaj naj naredim ?
Ps: Upam da mi Slo-techovci ne zamerijo ker dvakrat objvlam podobni temi .
Lep pozdrav !
AZI
- spremenil: azislo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HD5770 ali HD4870Oddelek: Kaj kupiti | 4927 (4087) | Meizu |
» | Ati remote wonder +uICEOddelek: Pomoč in nasveti | 2452 (1716) | claudyka |
» | velikost podnapisov v DVDOddelek: Programska oprema | 2365 (2300) | kuglvinkl |
» | Intel predstavil štirijedrni procesorOddelek: Novice / Procesorji | 6026 (4837) | Gizmo_X |
» | A kdo pozna te fonte?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1841 (1515) | TheHijacker |