» »

Radiator - kiler SonyBoy style

Radiator - kiler SonyBoy style

sonyboy ::

No najprej bi se zahvalil TiCkOtu, ki mi je odstopil svoj radiator od Yugota. No ker sem pred časom zasledil, da ste objavljali slike svojih hladilnikov za vodo sm se odločil, da vam jst pokažem mojega. Edino kar ni dokončano je to, da ga je treba na vrhu kjer je vhod in izhod za vodo prebarvat (verjetno na srebrno) in pa ne vem še katere ventilatorje bom dal gor. Sigurno bodo 12cm samo iščem ene tihe. Tko, da če ima kdo kak predlog oz nasvet kako še izbolšati kiler naj mi prosim svetuje.

Aham... no ohišje je iz aluminija in je narejeno kot box. Se pravi ventilatorja bosta pihala po celotni površini radiatorja. Zaprto pa je tako, da piha samo in direktno na rebra. Če koga karkoli zanima lahko vpraša drugače pa prosim za vaša mnenja, kritike, pohvale, ...

Slika1

Slika2

TICKO ::

8-O 8-O 8-O Lepo si ga zrihtu, ko sm ga še js mel še ni bil tk lep :D Tole bo prav lep mod ko bo v kištici... Men je ful dobr, sexy :D 8-O
www.tickobox.com
www.scooter-on.net

Alexius Heristalski ::

Lepo narejeno!
Priporočam ti Titan 120mm ventilatorja, sta poceni (malenkost čez 2.000 sit v e-misiji), tiha in imata vsak po 2 ležaja (2-ball bearing).

:)
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

mloncar ::

zelo lepo!

titanovi venti so kar vredu, imam 4 titanove 120mm in sem zadovoljen z njimi!
Abit NF7-s, barton 2600@2655(231x11.5), 2x256mb Geil Value PC3200,
Leadtek FX5900LX 128mb MyVIVO

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

superPI lestvica (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Navijanje
40131389 (16853) gfighter
»

katero vodno ima najboljše razmerje zmogljivost/cena?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
211935 (1591) Privatnik
»

Vodno Hlajenje by: Dejancek

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
302630 (1723) Dejancek
»

VGA cooler

Oddelek: Kaj kupiti
191342 (1101) Vikking
»

Prevroče