Forum » Strojna oprema » HP 3650 ne printa pravilno
HP 3650 ne printa pravilno
CWIZO ::
Včeri, smo kupili nov printer: HP DeskJet 3650 (USB)
Namestil sem gonilnike, potem pa sem v wordu (2003) hotu sprintat eno slikico. Vrgu sem notr pač eno k sem jo posnel z digitalcem stisnil print, in zadeva mi je sliko skrčila (samo višino) in sprintala 2x isto (tko da se skupi drži). Odprem isto sliko v enmu drugmu programu stisnem print dela bp. Reinštaliram driverje isto. Dam v word eno drugo slikico k sem jo dobil na netu in dela dobr. Dam eno k jo je fotr skeniral ne dela.
Je kdo že mel ak problem, oz. kaj bi blo sploh loh narobe?
Namestil sem gonilnike, potem pa sem v wordu (2003) hotu sprintat eno slikico. Vrgu sem notr pač eno k sem jo posnel z digitalcem stisnil print, in zadeva mi je sliko skrčila (samo višino) in sprintala 2x isto (tko da se skupi drži). Odprem isto sliko v enmu drugmu programu stisnem print dela bp. Reinštaliram driverje isto. Dam v word eno drugo slikico k sem jo dobil na netu in dela dobr. Dam eno k jo je fotr skeniral ne dela.
Je kdo že mel ak problem, oz. kaj bi blo sploh loh narobe?
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...
CWIZO ::
Nobenmu se tut sanja ne kaj bi blo loh narobe?
hancic.info
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Alpine cda-117riOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 970 (927) | int47 |
» | Saj se ne more zgoditi meni - izbris particije wtf? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 4874 (3856) | Dejk0 |
» | PHP / server problem |Oddelek: Programiranje | 1288 (1160) | thelole |
» | mam blem z grafo geforce 2Oddelek: Pomoč in nasveti | 1517 (1237) | FiKi7 |
» | Zakaj ne posname XP-jov? Help!Oddelek: Pomoč in nasveti | 762 (632) | seawolf |