Forum » Strojna oprema » Problem z gf4 Ti 4200
Problem z gf4 Ti 4200
sirotka ::
imam Ti4200 od innota in en zelo čuden problem:
vse deluje normalno(v dosu je slika, v windowsih je slika), dokler ne posnamem gonilnikov. ko jih posnamem mi comp zamrzne, ne pomaga niti če jih posnamem v varnem načinu. Grafična se ne pregreva(ni pa izključeno, da se ni pregrela)...
Kaj bi lahko bil problem tule?
vse deluje normalno(v dosu je slika, v windowsih je slika), dokler ne posnamem gonilnikov. ko jih posnamem mi comp zamrzne, ne pomaga niti če jih posnamem v varnem načinu. Grafična se ne pregreva(ni pa izključeno, da se ni pregrela)...
Kaj bi lahko bil problem tule?
billy ::
Probaš z več verzijami gonilnikov. Mogoče je kriv AGP? Ali pa openGL, ker tisti default driveri v windowsih so bolj bogi.
Prvo daj gor vse gonilnike za plato, chipsete nato pa poskusaj z več driveri. Saj jih je kar en kup (detonator, omega)
Prvo daj gor vse gonilnike za plato, chipsete nato pa poskusaj z več driveri. Saj jih je kar en kup (detonator, omega)
Sami ::
Nesi na servis, mogoče je kej narobe z grafo...
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
JustVi ::
si dodelil v biosu prekinitev za AGP?
Včasih na nekaterih starejših platah ni dovolj toka za napajanje grafe....
še se bi našlo
kaj
Včasih na nekaterih starejših platah ni dovolj toka za napajanje grafe....
še se bi našlo
kaj
sirotka ::
plata ni tko stara(soyo kt333), potem sprobal smo tud na kt600, sam pa mam doma voltažo na 1.8v na agp portu.
urbybaby ::
Poskusi zvišat voltažo na procesorju. Jst sm imel podobne probleme s to kartico na plati GA 7VRX.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HD2600XT AGP + DVI LCD ČRNA SLIKAOddelek: Zvok in slika | 926 (821) | sirotka |
» | Par vprašanj o amd athlonu 1800+ (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5488 (4319) | Pyr0Beast |
» | Problem z 9600XTOddelek: Pomoč in nasveti | 790 (662) | Bukowski |
» | Moj vrli Radeon 9600 xt in vprašanjaOddelek: Strojna oprema | 1753 (1347) | Tac20 |
» | Novi racunalnik, igre ne delajo ostalo vse normalno...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1016 (850) | KoReNJe |