Forum » Igre » QUAKE scena v MB
QUAKE scena v MB
Nightmage ::
Quakerji iz MB!
Že cca. 3 leta živim v MB, pa še vedno pogrešam zlate čase QW-ja in Q3-ja, ki smo jih prehitro preživeli. Vem, da je ogromno dobrih igralcev iz MB in okolice, pa tudi kakšen "reunion" bi lahko naredili, če bi bili za akcijo.
Počasi se naveličaš masakrirati svoje nič hudega sluteče sodelavce in prijatelje na LAN-ih, vsaj jaz pogrešam "prave" LAN-e, ko so bile moči resnično primerljive.
Naredimo nekaj!
666.Nightmage
Že cca. 3 leta živim v MB, pa še vedno pogrešam zlate čase QW-ja in Q3-ja, ki smo jih prehitro preživeli. Vem, da je ogromno dobrih igralcev iz MB in okolice, pa tudi kakšen "reunion" bi lahko naredili, če bi bili za akcijo.
Počasi se naveličaš masakrirati svoje nič hudega sluteče sodelavce in prijatelje na LAN-ih, vsaj jaz pogrešam "prave" LAN-e, ko so bile moči resnično primerljive.
Naredimo nekaj!
666.Nightmage
-------Eppur si muove!-------
Tilen ::
no ce hoces battle pridi na kanal #miklavž na IRCNET-u! Sam na kanal napisi da bi igral pa se bo folk sam javo :)
lp, Tilen
lp, Tilen
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Tilen ::
zdaj ce nebos priso bom jih jaz poslusal ker cakajo :))))))))))))
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Leash ::
jaz sam organiziran ter prirejam kar dobre Lan-party`s. Zdaj mamo prvensto z igrami (privat LA-party)Qauke2-3. Bom pa uredil za poletje en BIG LAN ( do 500 folka) in bo se igral med drugimi tudi Quake 2 in 3, tako da ste vabljeni vsi Quakekaši! Ta LAN ne bo v LJ (kot vedno, eni samo LJ in nič drugo!!!) bo lepo na štajerskem in to bo ql!!
Ram0 ::
Se spomnim 666 klana v q3! In ko se samo spomnim ... kaj je ta klan delal ne ... se kr bojim igrat z nightmage .. ampak mislim da je on kr iz forme in ga bom lahko premagal :P:P :) joke! sicer pa zaj vec ne igram q3 ampak cs! cs je pa nenormalno dobra igra! :):)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lan party v roku dveh mesecev...kaj igratiOddelek: Igre | 2877 (1952) | legice |
» | Večigralstvo za začetnike :] - vprašanja, predlogi, pohvale, ... (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 15674 (9335) | Tilen |
» | Prijave na NEST.2005 v sodelovanju z Gigabyte so odprte (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NEST | 7778 (4865) | Road Runner |
» | NEST.2004 se je zaključil (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NEST | 5925 (5825) | WarMaker |
» | Slo-Tech Lan 2003 - Katere igre? (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 5690 (4455) | ferjan |