» »

Kateri ISDN modem!

Kateri ISDN modem!

Modri dirkač ::

Prosim za mnenja kateri je najbolši!:D:))8-O:O:'(;):P:\
Everybody lies!

Huey P ::

zunanji;

USR 3Com Pro TA-EXT 128k

notranji;

AsusCom 128k
..::DOOM III: The Legacy::..

blue96 ::

asuscom je najboljša firma.

model ni pomemben, saj so vsi dobri, razen starih jajc, sicer mam pa jest notranjega isdn asuscom 128k. dela super, samo po gonilnike sm mogu na i*net.
.

BigFoot ::

sicer so 3Comovi modemi in ISDN adapterji boljši od Asuscomovih, ampak za navadnega domačega uporabnika so ti praw super. pa še cenejši so od 3Comovih.
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12

se strinjam. 3com je res super firma. tisti modem z dvema analognima izhodoma pa je 50k. to se pa meni zdi malo preveč za modem.
.

BigFoot ::

ok, sej vem da je malo off topic, samo glih tko. na ku*ac mi gre ko ljudje ISDN adapterjem pravijo ISDN modemi. zakaj? zato ker le-ti to niso. bistvo modemov je modulacija/demodulacija podatkov. od tod tudi ime modem. pri ISDNju pa te modulacije/demodulacije ni ker se podatki pri ISDNju prenašajo digitalno (preko modemov pa analogno).
get the drift?
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12

no pa sem se neki novega nauču. jest sm mislim da pisal isdn modem. pogledal sem na skatlo pise isdn adapter.
jou, to se mi pa tud slucajno ni sanjalo da imata besedici razlicni pomen!
hvala:D:D
.

SkIDiver ::

Ej če boš kupu kup zunanjega. Če strela v telefon užge maš neki več šans pr zunanjem modemu kot pri notranjem da ti comp cel ostane.

matevzm ::

Ce ti udari strela, ti bo sel najprej NT.

SkIDiver ::

To itak. Sam strela je vrag. Tud če NT spal gre lahko naprej.

Gre lahko naprej, a ne vem, koliko verjetno je. Verjetno tudi odvisno od modela NTja. Ce je res super -strela, bo sla tudi po kablu naprej v racunalnik (asploh malo verjetno).
MIslim, da bi glede na to, da je vmes NT zadostovala dodatna zascita pred udarcem (ali na sami dohodni liniji ali pa na kablu do racunalnika.

matic ::

3com so jajca! Se posebi a 3com usr Pro Ta ki ga daje telekom zraven svojih paketov.. al pa najdejo oni vse zanic ta-je pa te potem poturijo svojim srankam.. imam 2, ker smo kupili 2 paketa in oba jebata!!
Kupi Asus! Nekdo je ze 1x objavil pameten clanek o isdn karticah in da so evropske boljse kot pa ameriske (3com) ki pomoja nimajo o (evropskem) isdnju!
Se en mansji poravek.. kolikor jaz vem tudi vse isdn anprave nsio TA-ji.. nekateri so tudi preprosto receno samo isdn kartica.. tako kot mrezna kartica.. definitivno pa isdn kartica/ta nima nic veze z modemom ki modulira.. prej kaj veze z mrezno kartico!!>:D

Problem pri USRju je, da nima CAPIja, ki je evropska pogruntavscina. CAPI je knjiznica za ukaze za ISDN in precej programov se zanasa nanj.

cekr ::

Ne trobezljajte. 3com-ov ISDN vmesnik ima prav vse kar mu očitate, da nima. Zunanji lahko delujejo kot stalni D/A konverter, notranji pa to ne morejo.

matic ::

Cekr.. a ga mas?? No jest ga mam in se obes in crkuje sto na uro! Vcasih se sploh ne odziva, vcasih klice pa se kr noce pogovarjat z streznikom, pa se cel kup problemov.. USB pa itaq sploh ne dela! Da o prilozenem software ne govorim! Tist modem observer sploh ne dela nikjer 8ne na win2k ne na win ME), contol center v win2k ne dela! Tut nova verzija ne dela! Sej za vsako stvar je mogoce kaka finta smo.. ne rabim isdn ta-ja za katerga bom mogu spozna 10000 fint preden ga bom lahko uporabljal bp!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ISDN modemi

Oddelek: Pomoč in nasveti
121287 (1039) balz
»

3Com USR ISDN Pro Ta

Oddelek: Strojna oprema
281836 (1495) Wad@
»