Forum » Pomoč in nasveti » deamond tools
deamond tools

cegu ::
imam igrico na računalniku, odprem jo z deamond tools, tako da mi prebere datoteko tako kot s cdja. zanima me, kako bi jaz posnel to datoteko na cd, tako da bi avtomatično zaznal, kar je posneto.
zanima me tudi, kako naj s cd-ja posnamem na računalnik igrico, tako da bo delala.
hvala
zanima me tudi, kako naj s cd-ja posnamem na računalnik igrico, tako da bo delala.
hvala

cegu ::
hvala lepa:) eno imam original, pa bi jo vseen rad dal na računalnik. to pa mislm da ni ilegalno, če je za lastno uporabo

Poldi112 ::
Na disku imas image, ki ga mountas z daemon tools ( ne deamond ampak daemon ). Ce ga hoces posneti na disk das v nerotu burn image.
Ce hoces igro iz cdja iz diska laufat naredis image in ga mountas z daemon tools. Naredis ga z nerotom, tako da mu das copy cd na nacin, da posname na disk image in nimas oznaceno, da zbrise ko je koncal. Cdja ti ni treba spect...
Ce hoces igro iz cdja iz diska laufat naredis image in ga mountas z daemon tools. Naredis ga z nerotom, tako da mu das copy cd na nacin, da posname na disk image in nimas oznaceno, da zbrise ko je koncal. Cdja ti ni treba spect...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pečenje .iso z dodatnimi fajli!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1115 (1025) | m.i.h.a. |
» | *.bin , *.cue....kaj storitiOddelek: Programska oprema | 4025 (3042) | Soni |
» | Peka .bin oz .cueOddelek: Pomoč in nasveti | 2443 (2151) | bf4ed |
» | kako to nardim z "imageom"...Oddelek: Igre | 1351 (1190) | pivmik |
» | Win XP pa dos špiliOddelek: Pomoč in nasveti | 1262 (1041) | chucki |