Forum » Omrežja in internet » asus wl500g -> odpiranje portov
asus wl500g -> odpiranje portov
bitterlemon ::
Mal časa nazaj smo nabavli router asus wl-500g. Z googlom sem iskal kako se naštima forwardiranje portov in pa port triggering.
Za triggering ni panike, sem ugotovu kje je, sam za forward pa ne.
Aja, tu bi rabu za odpirnje portov za mulo .
če kdo ve, bi se priporočal da mi napiše.
thanx bitter
Za triggering ni panike, sem ugotovu kje je, sam za forward pa ne.
Aja, tu bi rabu za odpirnje portov za mulo .
če kdo ve, bi se priporočal da mi napiše.
thanx bitter
mucek ::
LP!
Vam dela to tudi preko WLANA oz. kakšen je postopek v tem primeru?
Meni namreč ne...
Vnesem IP računala, s katerega delam (laptop preko WLAN) in zahtevane porte.
Je potrebno še kaj?
A mogoče ta zadeva dela samo na LANu, na WLANu pa ne?
KAj v tem primeru?
LP in hvala za pomoč, Grega
Vam dela to tudi preko WLANA oz. kakšen je postopek v tem primeru?
Meni namreč ne...
Vnesem IP računala, s katerega delam (laptop preko WLAN) in zahtevane porte.
Je potrebno še kaj?
A mogoče ta zadeva dela samo na LANu, na WLANu pa ne?
KAj v tem primeru?
LP in hvala za pomoč, Grega
bitterlemon ::
za wireless ne vem, ker smo usi še preko kablov gor priklopljeni. ta router mamo zato, ker smo ga pač gratis dobili.
Ne dela :(. Tud prek kabla ne, še vedno imam low id.
Mi lahko prosim narediš screenshot nastavitev?
Hvala, Grega
Mi lahko prosim narediš screenshot nastavitev?
Hvala, Grega
bosstjann ::
jest sm si eno uro razbiju glavo zakaj nič ne dela
pol sm pa namest opere uporabu ie pa je vse začel delat tko da te fore res ne štekam ampak vse nastavitve v ie
pol sm pa namest opere uporabu ie pa je vse začel delat tko da te fore res ne štekam ampak vse nastavitve v ie
3,14!!!
Še zmer ne dela... :(
Pa sm naredu vse točn tko kt je na screenshotu (no ja, razen zadnje številke IPja ;) )...
Še bo veselo!
Sicer pa - kaj sploh pomeni nizek ID? Manjšo hitrost prenosa, dostop do manj datotek ali oboje?
LP, Grega
Še zmer ne dela... :(
Pa sm naredu vse točn tko kt je na screenshotu (no ja, razen zadnje številke IPja ;) )...
Še bo veselo!
Sicer pa - kaj sploh pomeni nizek ID? Manjšo hitrost prenosa, dostop do manj datotek ali oboje?
LP, Grega
matevzm2 ::
Ko smo ravno pri tem routerju: ali je komu uspelo ga usposobiti v Home Gateway nacinu (kjer je kot kaze vec funkcij na voljo) da dela v principu kot Access Point? Meni ne uspe, ocitno me NAT nekje ustavi, ker z ene strani network dela, z druge pa ne. Ce dam v Access Point mode potem pa dela. Za povezavo mi namrec skrbi drug linux, tega imam za switch/AP.
Povrh tega se mi je v zadnjih dneh 3x ustail. Ping je delal z ene strani, z druge pa ne, po rebootu pa je bilo v redu.
Povrh tega se mi je v zadnjih dneh 3x ustail. Ping je delal z ene strani, z druge pa ne, po rebootu pa je bilo v redu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dostopnost NAS težaveOddelek: Omrežja in internet | 731 (662) | zrataj4201 |
» | AMIS-ov enkom modemOddelek: Omrežja in internet | 16152 (9725) | d4vid |
» | Wireless linksys router prekinja!Oddelek: Strojna oprema | 3934 (3243) | Blisk |
» | p2p / router/ forwarding/triggeringOddelek: Programska oprema | 1452 (1118) | revd |
» | torrent + ROUTER <- enostavno mi ne potegne!Oddelek: Omrežja in internet | 2190 (2090) | Paramedic |