» »

nakazilo denarja v tujino-nemčija

nakazilo denarja v tujino-nemčija

freserovski ::

Oj.
Zanima me kako to poteka pri naših bankah...
Dobil sem sledeče podatke:
Volksbank Meppen
Marienstr. 17A
49716 Meppen

BLZ: xxx xxx xxx
Kontonr.: xxx xxx xxx
IBAN: fd45 5685 3466 4747 2357 00
BIC: krneki

zanima me kaj kaj od zgornjih podatkov pomeni in kaj moram na banki izpolnit, koliko je provizija, v kolikšnem času je to nakazano...
Hvala :D
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!

Primoz78 ::

Gres na banko pa reces da bi rad neki nakazal v tujino pa vse oni resijo...vsaj tako je bilo pri meni, ko sem narocal neki prav tako iz Nemcije...banka je bla pa NLB. Provizija je kar visoka....za 120 EUR mislim da sem dal cca. 1500 Sit....ce se ne motim. Nakazano pa mislim da pride najkasneje v 3 dneh...al neki takega. V glavnem pejt v bancno poslovalnico pa ti bojo vse oni povedali in naredili...

Lp Primoz

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Primoz78 ()

aha, ql, pol bom gospodični podaril samo sprintan list in lep nasmešek in upam na najboljše :)
hja, jaz pa imam za 430 €, hmm, pol bo provizija kar visoka :\

trot ::

Ko sem jaz nakazoval jodlarjem depozit za študij v tujini, sem preko NLB poslal 400 EUR, pa je bila provizija tudi tistih 1200 SIT. Lani poleti.

Caligula ::

Mislim, da je provizija ponavadi minimalno cuka ali malo vec, pol pa glede na ostotke. Ti bos verjetno placal ravno ene toliko, ker je po mojem 1% od vrednosti provizija, ce je to nad tistim minimumom. Ma pa vsaka banka tak minimum dolocen. Ene majo 1500 SIT ene manj ene vec.

nere ::

morda(ali zelo verjetno) ti bo za nakazilo zaračunala tudi una banka v nemčiji, meni so tako naša banka in nemška vsaka zaračunale po 5 eurov, in to za plačilo 60 eurov.

jp, opravljeno...
naša banka je zaračunala 1.100 sit, tuja pa prešerna, tako, da niti ni veliko, seveda bi raje videl, da bi bilo =0 :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

katera Banka (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
19055967 (5490) cortez
»

Plačilo v tujino

Oddelek: Loža
4411658 (9109) Tilen
»