Forum » Pomoč in nasveti » Fentilator...
Fentilator...
Elemen_T ::
Zanjič sem kupil nek ventilator CPU cooler in mi ni sedel na proc. Od takrat, ko sem ga kupil je minilo tri tedne. Kaj mislite, ali ga bodo vzeli nazaj (in vrnili denar)?
hvala, lp
hvala, lp
msmiha ::
Morejo ti ga vzet, če je nepoškodovan
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
slycer ::
O Elemen_T:
Lej tkole je. Če je ta stvar še v garanciji (ok ni nujno) ali pa če je cooler nepoškodovan in še vedno dela v redu, potem ti ga bodo zamenjali (denarja pa ti gotovo ne bodo vrnili).
Lej tkole je. Če je ta stvar še v garanciji (ok ni nujno) ali pa če je cooler nepoškodovan in še vedno dela v redu, potem ti ga bodo zamenjali (denarja pa ti gotovo ne bodo vrnili).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tip z bolhe lagal o prenosniku? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13806 (9595) | shadeX |
» | vrnitev v spletni trgovini 14 dniOddelek: Pomoč in nasveti | 5331 (4495) | St235 |
» | Vračilo artikla v spletno trgovinoOddelek: Kaj kupiti | 1912 (1438) | ales85 |
» | Povsem nov laptop.. na servisu že več kot 1 mesec. (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7421 (6011) | Zheegec |
» | Mrtev pixel pri novem računalniku.....Oddelek: Pomoč in nasveti | 2524 (2171) | Zheegec |