Forum » Kaj kupiti » kateri 120gb hard disk?
kateri 120gb hard disk?
BB4l ::
no, dobil sm nekej denarja, pa grem kupt nov hard disk. zanima me katerga mi priporočate, pa da bi šu skupi z zdejšnjim 80gb maxtorjem.
aja, cena more bit do 30k, 30k max, pa 120gb.
aja, cena more bit do 30k, 30k max, pa 120gb.
Dr_M ::
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
vidu pa me zanima zdej, če ma kdo že izkušnje (dolgotrajne) s takim diskom. se ne kvari? dobro sluši...?
aja, pa še to: zdej mamo samo en disk, razdeljen na dve particije. ko bom kupu nov disk, a morm kšn sistemski fajl al pa datoteko gor naložt, nč ni treba? mam naprimer lahko na tem disku SAMO igre in nč druzga, nobene sistemske datoteke?
LP
aja, pa še to: zdej mamo samo en disk, razdeljen na dve particije. ko bom kupu nov disk, a morm kšn sistemski fajl al pa datoteko gor naložt, nč ni treba? mam naprimer lahko na tem disku SAMO igre in nč druzga, nobene sistemske datoteke?
LP
Tilen ::
sformatirat ga bos moral samo =) drugac pa ne rabis nic met gor, lahk mas samo za igre/filme/mp3
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
sformatirat nov disk, al oba?
kr jst mislm jutr tut format na zdejšnjem narest :)
kako pol?
disk notr, format na tanovem... format narjen, preselm stvari na nov disk, format na glavnem disku?
kr jst mislm jutr tut format na zdejšnjem narest :)
kako pol?
disk notr, format na tanovem... format narjen, preselm stvari na nov disk, format na glavnem disku?
Tilen ::
novi disk das samo not nakar bos videl da nanj ne mores pisat ker ga mors sformatirat prej :) zdajsnjega pusti na miru ..
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
aha. oky :D a formatiram iz winsow al s partition magic?
aja, pa zdejšnji disk sm jst mislu itk sformatirat, sam ga bom jutr rajš, da prestavm pomembne podatke na nov disk. pol vljea tisti:
format nov disk, prestavm datoteke na nov disk, format zdejšnji disk... vse dela?
LP
aja, pa zdejšnji disk sm jst mislu itk sformatirat, sam ga bom jutr rajš, da prestavm pomembne podatke na nov disk. pol vljea tisti:
format nov disk, prestavm datoteke na nov disk, format zdejšnji disk... vse dela?
LP
Caligula ::
Pol ga formatiraj kar iz winsov. Ce bos pa hotel kaj particije spreminjat pa daj z magicom. Pa daj kar na quick format v WINsih. PA NFTS. In ja, tko kot si napisal, tak vrstni red uporabi.
Pa v BOFu je tak IBM kot ga mam jaz 31.000 SIT. Jz ti ga resno priporocam. Bos videl kaksen jajc Je MAxtor.
Pa v BOFu je tak IBM kot ga mam jaz 31.000 SIT. Jz ti ga resno priporocam. Bos videl kaksen jajc Je MAxtor.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Caligula ()
hmmm... še tole. en n00bish question, sam me zanima če firma diska nima nobene veze. naprimer če mam zdej maxtorja, pa bom kupu tistga hitachi al ibm al kaj jel. to ne bo nč narobe oz. nima nobene veze?
LP
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BB4l ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosni trdi diski z nameščenimi trojanciOddelek: Novice / Zasebnost | 4059 (4059) | poweroff |
» | Format novega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1448 (1098) | ZdravkoČolič |
» | Ne dojame da mam nov disk not kva je to?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1158 (931) | nornaigre |
» | ne vem kako se priklopi diskOddelek: Strojna oprema | 1707 (1500) | MrX |
» | verjetno problem z HDD-jem (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3824 (3327) | TheJack |