Forum » Programska oprema » program za merjenje moči napajalnika
program za merjenje moči napajalnika
DJ J ::
dobo sem en napajalnik iz enga starga serverja.
njegova konfiguracija je bla:
pentium 3 450Mhz
96MB SDRAM
700MB trdi disk
1GB trdi disk
pa je bla na kišti ((tam ko je napajlc)luknja v kišti je samo za priklop 230V) nalepka za 600w. pa sem vzel napajlc ven pa na njemu ne vidim da bi kaj pisalo skupno moč. zej pa ne vem kk močn je pa bi ga rad zmeru.
njegova konfiguracija je bla:
pentium 3 450Mhz
96MB SDRAM
700MB trdi disk
1GB trdi disk
pa je bla na kišti ((tam ko je napajlc)luknja v kišti je samo za priklop 230V) nalepka za 600w. pa sem vzel napajlc ven pa na njemu ne vidim da bi kaj pisalo skupno moč. zej pa ne vem kk močn je pa bi ga rad zmeru.
DJ J will rock the beats
Dr_M ::
nesi ga k stricu tomu (www.tomshardware) pa ti ga bo on zmeru. on ma najboljse teste
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Matri[X] ::
Tega ne boš mogel nikoli zmeriti z programom. Edina možnost je, da obremeniš posamezne veje in tako vidiš kolk W izhodne moči zmore posamezna. Potem jih pa sešteješ skupaj in dobiš končno izhodno moč.
jest10 ::
Če piše kje ime napajalca ga poišči na googlu. tako boš našel podatke o njem. Koliko jim boš pa verjel je pa tvoja stvar
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC ne dela na posamezni lokacijiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2391 (1791) | ssokec |
» | program ki prepozna hardware..Oddelek: Programska oprema | 1401 (1081) | boskosi |
» | A64 3000+ in Epox 9NDA3+ se ne prižgeOddelek: Strojna oprema | 1417 (969) | TribesMan |
» | 2 napajlnika v 1 plato.Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1853 (1549) | T0RN4D0 |
» | Vezava 2 atx napajalnikov z izkorisceno deljeno mocjoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2532 (2150) | Brane2 |