Forum » Strojna oprema » Prosim če mi kdo lahko podari prazno kartuso za tiskalnik hp...
Prosim če mi kdo lahko podari prazno kartuso za tiskalnik hp...
simon7426 ::
Prosil bi, če mi lahko kdo podari prazno kartušo, ki bi še bila dobra za NAPOLNIT z barvilom?
Tiskalnik je hp deskjet 3325 kartuša pa je črna z oznako c8727a ima kapaciteto 10 ml. Oznaka ki je napisana z veliko številko ta se uporablja če kupuješ novo kartušo pa je: 27.
Pokličite prosim ali pišite na email, če bi se kak našel, da bi mi podaril kartušo, ki je seveda dobra še za enkratno polnitev in če jo seveda ne rabite!
tel.: 041 343 494 email: simon.skafar@email.si
Lep pozdrav!
Tiskalnik je hp deskjet 3325 kartuša pa je črna z oznako c8727a ima kapaciteto 10 ml. Oznaka ki je napisana z veliko številko ta se uporablja če kupuješ novo kartušo pa je: 27.
Pokličite prosim ali pišite na email, če bi se kak našel, da bi mi podaril kartušo, ki je seveda dobra še za enkratno polnitev in če jo seveda ne rabite!
tel.: 041 343 494 email: simon.skafar@email.si
Lep pozdrav!
OZZY ::
hmm...Men se bo kmal spraznila kartuša št 56( mogoče še kakih 50-70 strani, ki pa jih bom zdej za seminarsko ponucal) ... Mogoče bi tud teb pasala, saj v mojem lahko uporabljam 27 in 56.
Go with the flow.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem s kartušo-LexmarkOddelek: Pomoč in nasveti | 785 (727) | finpol1 |
» | Kartuše se prehitro pritožujejoOddelek: Novice / Tožbe | 4274 (3175) | OSA |
» | Tiskalnik za 20-25 kSITOddelek: Kaj kupiti | 2536 (2178) | boset |
» | Cena izpisa za brizgalnikeOddelek: Kaj kupiti | 1545 (1456) | VASkO |
» | Tiskalnik kater?Oddelek: Kaj kupiti | 1760 (1501) | SLOWWWeb.net |