Forum » Pomoč in nasveti » Problem s kartušo-Lexmark
Problem s kartušo-Lexmark
finpol1 ::
V printerju imam še barvno kartušo, ki je nikoli ne uporabljam (je tudi skoraj prazna), kaj naj z njo (če jo dam ven, mi tiskalnik teži, da naj vstavim kartušo), jo lahko pustim notri in se glava ne bo zasušila?
RejZoR ::
samo kaj naj vstavim notr v glavo, ker če imam samo črno, mi piše, da manjka kartuša?
Poglej v nastavitve driverjev, sam imam Lexmarka in se spomnim, da je bila nekje nastavitev ali imaš not samo črnobelo kartušo ali pa obe. In če si izbral samo črno belo je delovalo brez teženja.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
finpol1 ::
mogoče kdo ve, kako pridem do nastavitev driverjev (ni pod Lexmark all in one center, sem že tam vse pogledal, kam bi še gledal pa nimam ideje). Imam Lexmark X 1270
brez vstavljene barvne kartuše mi tiskalnik sploh ne printa, sem ravno probal (opozorilo: vstavite kartušo)
Hvala
brez vstavljene barvne kartuše mi tiskalnik sploh ne printa, sem ravno probal (opozorilo: vstavite kartušo)
Hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenil: finpol1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri printer kupiti (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23063 (15337) | Spock83 |
» | Opozorilo glede nakupa HPjevih printerjevOddelek: Strojna oprema | 7171 (6032) | blackbfm |
» | HP: "Vaši kartuši je potekel rok trajanja."Oddelek: Novice / Ostale najave | 9881 (7307) | francek1 |
» | Cheap-Ass tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 3929 (3353) | TheJack |
» | *tiskalnik inkjet* kako poceni tiskati?Oddelek: Kaj kupiti | 2375 (2127) | nodes |