Forum » Operacijski sistemi » Ponovni zagon v MS-DOS
Ponovni zagon v MS-DOS
alessio ::
Kako naj v windowsu wp odprem ponovni zagon v ms dos načinu?, ker hočem formatirati disk? prosim za pomoč!!!
- spremenil: moj_nick ()
Edelweiss ::
Kaj bi rad pravzaprav naredu ?? Kakšne winse imaš to, ali si mislil XP ??
Rad bi formatiral disk,ter na to ponovno naložil Win Xp ??
V Win XP-ju se ne formatira disk tako kot pri 95,98 ter Me Winsih,temveč moraš vedeti kateri pogon (če jih imaš več) je MASTER in v tega potem vtakneš originalni XP CD.
Nato enostavno ponovno zaženeš Comp,ter takoj ko se začenja ponovno zaganjat pritisni tipko F4 in nato se namestitev oziroma formatiranje prične.
Najprej se naložijo diagnostični programi nato pa imaš na raspolago ali boš "POHODIL" obstoječe Winse ali pa boš formatiral in nato namestil Fresh verzijo,ter Repair varjanta.
Enostavno ko "pasulj" !! Samo slediš navodilom na monitorju.
Rad bi formatiral disk,ter na to ponovno naložil Win Xp ??
V Win XP-ju se ne formatira disk tako kot pri 95,98 ter Me Winsih,temveč moraš vedeti kateri pogon (če jih imaš več) je MASTER in v tega potem vtakneš originalni XP CD.
Nato enostavno ponovno zaženeš Comp,ter takoj ko se začenja ponovno zaganjat pritisni tipko F4 in nato se namestitev oziroma formatiranje prične.
Najprej se naložijo diagnostični programi nato pa imaš na raspolago ali boš "POHODIL" obstoječe Winse ali pa boš formatiral in nato namestil Fresh verzijo,ter Repair varjanta.
Enostavno ko "pasulj" !! Samo slediš navodilom na monitorju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formatiranje in nameščanje .. na koncu se ne zažene!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3042 (2905) | Mare2 |
» | Kako izbrisati windows VistoOddelek: Operacijski sistemi | 3537 (1970) | Janac |
» | NTFS se mi je sesul. Na pomoč!Oddelek: Programska oprema | 1434 (1151) | vegavega |
» | inštalacija 2000??? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 3771 (3198) | ToniT |
» | Disk se ne da ...Oddelek: Strojna oprema | 1442 (1143) | goku :) |