Forum » Operacijski sistemi » MS Win: Security update CD..kako
MS Win: Security update CD..kako
OmaDesala ::
Microsoft deli brezplacen CD s security popravki za vecino MS WIN OS, na zalost pa Slovenije ni na spisku drzav(ljanov), ki lahko ta CD narocijo.
Kar nekaj mojih kolegov ima dial-up dostop in dolvleka 100MB (ali vec) popravko res ne pride v postev. Kako CD s popravki (win98, me 2k in xp) izdelati. ki bi ga potem lahko uporabili za instalacijo popravkov.
Ima kdo idejo, kako to narediti?
Kar nekaj mojih kolegov ima dial-up dostop in dolvleka 100MB (ali vec) popravko res ne pride v postev. Kako CD s popravki (win98, me 2k in xp) izdelati. ki bi ga potem lahko uporabili za instalacijo popravkov.
Ima kdo idejo, kako to narediti?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft pripravil lastno Linuxovo distribucijo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 25318 (20683) | MrStein |
» | Slo language pack za office 2007Oddelek: Programska oprema | 12826 (10409) | Aleš Ocepek |
» | Windows XP SP3 na Microsoft update!Oddelek: Operacijski sistemi | 4994 (3976) | Blaz90 |
» | Microsoft podarja CD-je s SP2 za Windows XPOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 3105 (2119) | mavec |
» | Izšel nov Service Pack za Windows 2000Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 2506 (2506) | Zheegec |