Forum » Strojna oprema » VIA EPIA mamaplata
VIA EPIA mamaplata
arch5 ::
Zanima me. če ima kdo kaj izkušenj s to plato, sestavil bi si namreč eno mašinco za predvajanje divxov in dvdjev, bo plata lahko predvajala?
Dr_M ::
flisko: dobre slike, ni kej
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
ajagodnik ::
aha MII 10000 ?
no mislil sem na ohišje, a je tisto 2677 oz. 2688?
Kje si ga kupil (ohišje)?
LP
no mislil sem na ohišje, a je tisto 2677 oz. 2688?
Kje si ga kupil (ohišje)?
LP
pirpy ::
Jaz imam v avtu vio epio 800 samo je za divx-e mal prepocasna ventilator ma precej tih najbolj glasen del je hdd
LP
LP
pirpy ::
Kaj pa vem kdo je uvoznik jaz sem jo dobil kar tule kjer sem doma v Šoštanju pri AS racunalniki mi jo je dal s popustom za 18 000
ajagodnik ::
www.kadarkoli.com jih ima, tudi ohišja 2688, 2699, samo ta ohišja sprejemajo samo slim CD je in slim disketnike, kar znatno poveča strošek.
Nič, bo treba svoje ohišje naredit, kaj čmo . En 230W napajalc, cdrw, disk pa je.
A to imate epia M serijo ali običajno serijo?
Glede filmov v avtu... menda se ni preveč dobro (raz)vzburjat med vožnjo, vsaj po slikah sodeč .
LP
Nič, bo treba svoje ohišje naredit, kaj čmo . En 230W napajalc, cdrw, disk pa je.
A to imate epia M serijo ali običajno serijo?
Glede filmov v avtu... menda se ni preveč dobro (raz)vzburjat med vožnjo, vsaj po slikah sodeč .
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ajagodnik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mini strežnikOddelek: Kaj kupiti | 1662 (1417) | mainman |
» | Avto pcOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2706 (2004) | Damjan Jagar |
» | Čim manjše oz. Mini mini. Od celih ohišij do komponentOddelek: Kaj kupiti | 1993 (1503) | Big_Al |
» | mini-itx |flex atx | micro atx |ohišje in plata - kjeOddelek: Kaj kupiti | 1810 (1644) | Red_Mamba |
» | mini plateOddelek: Strojna oprema | 2008 (1779) | moj_nick |