» »

mini-itx |flex atx | micro atx |ohišje in plata - kje

mini-itx |flex atx | micro atx |ohišje in plata - kje

Jux ::

Iscem cimmanjse ohisje in cimbolj integrirano plato, ki mora imet tv-out. Preformance niso pomembne (beri via epia in podobno je cist kul), sam da zadeva ne stane 100k sit! Vem da je mel pcx neki podobnega na zalogi, sam njihov web sploh ne vec.
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
  • spremenil: Jux ()

kuglvinkl ::

Si bral včerajšnji review na THGju? :)

Glede PCXa, zdej so Avtera, pokliči.

Mi lahko zaupaš zakaj to rabiš? Pisalni stroj? Glede na to, da se je zadeva brez dodatne karte izkazala za dokaj neuporabno za predvajanje MPEG 2 in 4.
Your focus determines your reallity

Jux ::

Nope.. za pisalni stroj mam enga cellya 433. Ma naredu bi si comp za v dnevno sobo, ker je fotr reku da bi kupu on en dvd player za v dnevno sobo, pa sem ga spomnu da ne more gledat na njemu moje zbirke divxov ;). Tko da mi je plan za 100k sit zgradit cim manjsi (beri flex atx ali mini itx) comp za v dnevno sobo, tko da bo mel wifi, tv-out in en dvd-rom, pa eventuelno tud digital out, sam to ni tolk pomembno.

Dodatno vprasanje - ce kdo ve kero plato naj kupm k ma support za P3 proce pa je flex atx velikosti?
web&blog&etc: http://lukabirsa.com

Jux ::

ps: kugivinkl vesel sem da si mi pokazu un review na thg-ju... nisem vedu da so te via-epia tako very suckky! ocitno bo treba uzet eno flex-atx plato.
web&blog&etc: http://lukabirsa.com

swalow ::

KAteri vse proizvajalci imajo Micto ITX plošče?

kuglvinkl ::

Glej na mini-itx.com
Your focus determines your reallity

Lith ::

poklič 01/ 58 53 411 - Avtera Lj in jih vprašaj za tisto EPIA ploščo..., ohišje pa tut majo en čim manjši, če ne pa Comtron v Lj 01 / 5305 415
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤

Red_Mamba ::

za P3 je EPOX-ova EP-3VNF2 najboljša sam če izveš kje jo dobit boš še men eno prnesu >:D v kokoški je to namreč mission impossible

EP-3VNF2+

si opazil da je tudi mini-ITX velikosti?

Zgodovina sprememb…

pingo76 ::

Nevem če to rabiš a ASUS Pundit ki ga dobiš pri comtronu je meni blazno lep. Poglej ako ti odgovarja. Mali in sexy. Cena pa zna bit malo visoka.

Red_Mamba ::

m ja tud tole ni slabo, čeprav nima TV Out, ampak jaz tko ne rabim ker rabim za strežnik. Pa enga durona gor. Kolk bi kej blo porabe pol, pa bi blo to pol tudi tih sistem. Strežnik bi bil zlo blizu postelje :D

ASUS A7N266

Zgodovina sprememb…

Dusan_83 ::

Jaz bi raje imel kaj taksnega :D Verjetno pri nas ni za dobiti :D

AOpen MK79G

Red_Mamba ::

ja tud ni slabo, sam to bi bla pol že res strupena zadeva za kak lanparty :D če hočeš c. z majhno porabo je pa neuporabno

Red_Mamba ::

QUICK Computers d.o.o. so zastopnik za AOpen izdelke. Jst sm jim mail za omenjeno ploščo poslal, tukaj je odgovor. (naj si mlakom vzame za zgled>:D)

Pozdravljeni,

Pravilno ste ugotovil, da smo mi zastopniki za Aopen za Slovenijo, vendar pa omenjene plošče nimamo na zalogi. Uvoz pa je predviden šele konec septembra! V kolikor boste še vedno zainteresiran za omenjeno ploščo, nas prosim obvestite v drugi polovici septembra!

Lep pozdrav,

QUICK Computers d.o.o.

baro2000 ::

Sam imam plato Epia 800, ki mi zadošča za surfanje, pisanje besedil in programiranje. Tu in tam bi se našela tudi kaka starejša igrica, ki dela bp. Do sedaj nisem imel problemov tudi s gledanjem filmov - na monitorju (nimam nobene dodatne kartice). Frame rate je bolj tak, včasih začne kak film cukat in slika zgine med tem ko zvok še vedno dela. Na TV pa je slika obupna. Pojavljajo se horizontalne linije, ki valujejo po TV, pa tudi razločnost je precej slaba. Pravijo naj bi bila Epia M10000 boljša, ampak jaz ne bi tvegal. Če se bi dalo dobiti, bi se odločil kar za Shuttle Spacewalker XPC-SN45G.

Red_Mamba ::

Tista AOpen plata, ki jo je predlagal Dule je res dobra. Ima nForce2 čipovje, na plati že imaš GF4 integriran, ima pa tudi TVOut konektor (ni na zadnji strani ampak prav na plati), samo ne vem ali dobiš ta podaljšek za TVOut že zraven plate ali moraš dokupit. Poleg tega maš 1MHz nastavljenje frekvence, in še malo morje dodatnih funkcij. Plata se mi zdi res dobra. Tako da sedaj resno razmišljam o njenem nakupu prihodnji mesec. Poslal sem še mail z vprašanjem o okvirni ceni, bom videl kak bo odgovor. Kljub temu ima še 8x AGP režo. Stvar oblečeš v pleksi, nekaj ledic in bi bla res dobra za na lanparty. Če ne bo cena preveč visoka, bom vsekakor nabavil.

Zgodovina sprememb…



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Intel Little Valley (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Procesorji
8311671 (5531) Pyr0Beast
»

VIA EPIA

Oddelek: Kaj kupiti
101286 (1014) shadow7
»

Čim manjše oz. Mini mini. Od celih ohišij do komponent

Oddelek: Kaj kupiti
401968 (1478) Big_Al
»

mini plate

Oddelek: Strojna oprema
161975 (1746) moj_nick
»

DivX komponente

Oddelek: Sedem umetnosti
131866 (1244) buhica1

Več podobnih tem