Forum » Zvok in slika » Kje je zvok v WinDVDju ?
Kje je zvok v WinDVDju ?
Cokolesnik ::
PowerDVD mi ne igra najboljše določenih filmov (preskakuje), zato sem naložil WinDVD.
Slednji deluje lepo, a zvoka ni. Če odprem kak klasičen avi, potem zvok deluje, ko pa želim pogledati dvd film, pa zvoka ni. Spreminjal sem vse mogoče nastavitve a ne pomaga. Tudi tuji forumi nekaj pravijo v tej smeri, da uporabniki nimajo zvoka.
Pozna kdo kakšno pametno rešitev?
Slednji deluje lepo, a zvoka ni. Če odprem kak klasičen avi, potem zvok deluje, ko pa želim pogledati dvd film, pa zvoka ni. Spreminjal sem vse mogoče nastavitve a ne pomaga. Tudi tuji forumi nekaj pravijo v tej smeri, da uporabniki nimajo zvoka.
Pozna kdo kakšno pametno rešitev?
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
BigWhale ::
Zvok se ponavadi skrije pod glavno okno WinDVD playerja, ce ga premaknes, bos videl, da je zvok skrit spodaj...
krneki: Jaz bi stavil na mplayer ;)
krneki: Jaz bi stavil na mplayer ;)
CaqKa ::
verjetno imaš naštelano da ti zvok pošilja na digitalni izhod.
preveri v windvdju pa v windows sound mixerju v advanced nastavitvah.. tam je nekje ena kljukica.
preveri v windvdju pa v windows sound mixerju v advanced nastavitvah.. tam je nekje ena kljukica.
1. če bi bil zvok nastavljen pretiho, se tudi klasičen avi film ne bi slišal?
2. v nastavitvah imam nastavljen (privzeta nastavitev) audio analogni izhodni signal, kar popolnoma vredu, kot že rečeno, deluje pri klasičnih avi filmih.
Še kakšna ideja?
2. v nastavitvah imam nastavljen (privzeta nastavitev) audio analogni izhodni signal, kar popolnoma vredu, kot že rečeno, deluje pri klasičnih avi filmih.
Še kakšna ideja?
ad 1. NE ker gre ac3 zvok preko hardvera direkt na output in se spreminjane glasnosti na njem ne pozna... lahko v winsih oni slider tišiš kolko hočeš... :>
ad 2. dvoklik na zvočniček v trayu > options > advanced controls (naredi kljukico) > sedaj se ti je pod master kanalom naredil knofek advanced, klikni ga. spodaj nekje imaš checkbox "1Digital output only" glej da je zadeva neobkljukana.
ad 3. si preveril nastavitve v windvdju?
/edit:
ad 4. poslušaj dj killerja
ad 2. dvoklik na zvočniček v trayu > options > advanced controls (naredi kljukico) > sedaj se ti je pod master kanalom naredil knofek advanced, klikni ga. spodaj nekje imaš checkbox "1Digital output only" glej da je zadeva neobkljukana.
ad 3. si preveril nastavitve v windvdju?
/edit:
ad 4. poslušaj dj killerja
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
DJ_KiLLeR je dal prav namig. Zvok dela takoj po tem, ko pridobiš ustrezen reg. ključ.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cokolesnik ()
ccc mislim da to celo v oni mini pogodbici piše.. vem da sem preletel tisto enkrat na hitro :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AC3 glasnostOddelek: Zvok in slika | 2213 (1998) | TallCezar |
» | AC3 težaveOddelek: Zvok in slika | 2545 (1483) | franc3e |
» | Kaki format je .DAT pri filmih?Oddelek: Pomoč in nasveti | 884 (765) | Hux |
» | DVD in divx posnapisiOddelek: Zvok in slika | 1755 (1590) | BlackHole |
» | kako narediti najbolši DivX?Oddelek: Zvok in slika | 2022 (1472) | matevzm |