Forum » Programska oprema » nod32 ne dela pravilno
nod32 ne dela pravilno
K0K0 ::
Torej prej sem imel naložen nortona in sem kar zadovoljen z njim.Potem pa sem si naložil nod32 (30 dnevno demo verzijo) in bil s prva kar presenečen kako hitro mi preskenira računalnik.Toda čez kakšen teden se mi zadeva zdela sumljiva saj še vedno ni našel nobenega virusa . Potem se malo poigral po nastavitvah in našel mi je 10 z tremi različnimi trojanci okuženih failov vendar jih ne zna popraviti ?????? Zdej nevem a bi mogu mogoče še kej nastavt al kaj? Aja mam pa win xp profesional pa nod se mi redno posadablja ker ga imam šele 14 dni.
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
AnWar ::
Kaj pa nastavitve? Imas postimano? Ce ne poglej si tukaj, http://www.nesher.com.au/products/softw...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | NOD32Oddelek: Pomoč in nasveti | 2906 (1990) | bluefish |
» | [fork]Antivirus okus mesecaOddelek: Programska oprema | 2148 (2148) | Highlag |
» | Zelo velika poraba CPE, vendar samo ob prižigu programa!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1516 (1399) | Izi |
» | kateri antivirus naj izberem?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9911 (8707) | fitipaldi |
» | Norton Antivirus se slabša, kakšna je alternativa... (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 9581 (7833) | fruti |