Forum » Pomoč in nasveti » Težave z Logitech MX desktop for bluetooth...
Težave z Logitech MX desktop for bluetooth...
Dr X ::
Pozdravljeni!
Doma imam logitech mx desktop for bluetooth pa imam par težav. Naložen imam najnovejši setpoint. Težava pa je v tem ker se mi ne odziva par tipk (štiri desno zgoraj), pa ko naprimer zavrtim kolešček za zvok se mi ne prikaže na ekranu da spremijam zvok, pa tist gumbek na miški, ki deluje kot kombinacija alt + tab. Zanima me ali je težava v tem, da sem izklopil, da se mi na začetku računalnika zažene setpoint, če je težava v tem me zanima, kere stvari se morajo nujno zagnati ob zagonu računalnika za normalno delovanje tipkovnice in miške, ker sedaj imam izklopljene vse te programe od tipkovnice in miške (setpoint, bt, mobile suit).
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Doma imam logitech mx desktop for bluetooth pa imam par težav. Naložen imam najnovejši setpoint. Težava pa je v tem ker se mi ne odziva par tipk (štiri desno zgoraj), pa ko naprimer zavrtim kolešček za zvok se mi ne prikaže na ekranu da spremijam zvok, pa tist gumbek na miški, ki deluje kot kombinacija alt + tab. Zanima me ali je težava v tem, da sem izklopil, da se mi na začetku računalnika zažene setpoint, če je težava v tem me zanima, kere stvari se morajo nujno zagnati ob zagonu računalnika za normalno delovanje tipkovnice in miške, ker sedaj imam izklopljene vse te programe od tipkovnice in miške (setpoint, bt, mobile suit).
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Nič ni nemogoče.
bmandelj ::
ja zelo verjetno je to vzrok
ob zagonu se ti mora zagnat set point
mobile suite ne rabis ce ne priklapljas mobitela zraven
pa itouch (samo se ne spomnim ce je sploh zraven - ce je potem se ti mora zagnat)
pa poglej kateri driver ima tipkovnica v device manager, mislim da bi moral volume control delat tudi brez itouch ce je seveda pravi driver.
a mute ti dela??
kateri kolescek mislis tisti na sredini na vrhu??
LP Brane
ob zagonu se ti mora zagnat set point
mobile suite ne rabis ce ne priklapljas mobitela zraven
pa itouch (samo se ne spomnim ce je sploh zraven - ce je potem se ti mora zagnat)
pa poglej kateri driver ima tipkovnica v device manager, mislim da bi moral volume control delat tudi brez itouch ce je seveda pravi driver.
a mute ti dela??
kateri kolescek mislis tisti na sredini na vrhu??
LP Brane
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero brezžično miško kupiti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 29093 (10700) | Kayzon |
» | Miš in tipkovnica se občasno ne odzivataOddelek: Strojna oprema | 2413 (2082) | bluefish |
» | Test Logitech MX RevolutionOddelek: Novice / Ostale najave | 5804 (3195) | djordjevic |
» | Težave z Cordless Desktop MX for Bluetooth...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1337 (1208) | jackorsen88 |
» | Logitech MX518...mnenje uporabnikov.Oddelek: Kaj kupiti | 1656 (1318) | strictom |