» »

Vdd mod na 8rda+ (par vprašanj)

Vdd mod na 8rda+ (par vprašanj)

The B ::

Mam rev 1.1 in sm naredu tale mod. Napetost je zdele 1.77V. Zanima pa me:
Tega sm se lotu da bi z zaklenjenim bartonom (2500+) pršu viši od 2400 mhz. In me zanima kok maste ostali kej napetosti in FSB-je? Men gre brez moda 218-219.
Mal so me tud prestrašla svarila na enem forumu (link je v članku) in me zanima če je komu kej umrl?
NB sicer hladim vodno pa me vseen zanima če se da vidt temperature NB-ja? A je to mogoče tadruga temp. v USDM? In če ni kaj pol je?
Pa zmodificiru sm ravnokar in nism nč še probu če je kej bolš. (Sm sam pesti držu da se ne bi kej pokadil).

B
The End Is The Beginning Is The End...
http://blaze.sopca.com/

OwcA ::

Tega sm se lotu da bi z zaklenjenim bartonom (2500+) pršu viši od 2400 mhz. In me zanima kok maste ostali kej napetosti in FSB-je? Men gre brez moda 218-219.

Svoje čase 243@2,1 V vodno hlajeno, brez težav delovalo kakšne pol leta. Brez moda nisem testiral, ker so me takrat omejevali RAM-i, vsekakor pa je šlo na več kot 217 MHz.

Mal so me tud prestrašla svarila na enem forumu (link je v članku) in me zanima če je komu kej umrl?

Sam ne poznam nikogar. Če te skrbi, povezni hladilno rebro čez modificiran čip.

NB sicer hladim vodno pa me vseen zanima če se da vidt temperature NB-ja? A je to mogoče tadruga temp. v USDM? In če ni kaj pol je?

Ne moreš pogledati. Kvečemu lahko pritrdiš kakšen zunanji temperaturni senzor bodisi na (ali v) dno vodnega bloka, bodisi na zadnjo stran matične plošče pod SPP-jem.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Tic ::

Nic se bat. Drugace ste mi pa crknile ze 2 epox 8rda. Za eno se ne spomnim kaj je bilo za drugo pa le skelpam ... VDD = 2.25 v :))
persona civitas ;>

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

temperatura sata diskov

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
302977 (2351) Jan987
»

radeon 9800se Saphir-navijanje problem

Oddelek: Navijanje
141138 (980) GUFY