Forum » Zvok in slika » Težave z kamero
Težave z kamero
BLIHA ::
Cao.
Lahko mi kdo pomaga. Mam probleme s sony-jovo digitalno kamero. Lahko jo uporabljam na MSN-ju, ampak preko USB(kabla). Prosim, če kdo ve, če obstaja kakšna opcija za predvajanje preko kartice Fire Wire.
Vnaprej hvala lepa za vse odgovore.
Lahko mi kdo pomaga. Mam probleme s sony-jovo digitalno kamero. Lahko jo uporabljam na MSN-ju, ampak preko USB(kabla). Prosim, če kdo ve, če obstaja kakšna opcija za predvajanje preko kartice Fire Wire.
Vnaprej hvala lepa za vse odgovore.
Lp BLIHA
Caligula ::
Temu je pac namenjen USB kabel. Preko firewire sta kaka dva programa na Googlu pa najdi samo oba (vsaj vcasih je bilo tako) slabo delata oz ne delata..
Pogooglaj pa bos nasel. Zakaj bi sploh hotel to preko firewire, ce ma kamera USB?
Pogooglaj pa bos nasel. Zakaj bi sploh hotel to preko firewire, ce ma kamera USB?
cao!
Hvala za odgovor.
Ja maš prav, ampak je Fire Wire preporučljiv baje slika iv zvok so znatno boljši.
Sicer to su mi povedali v trgovini (spet TRGOVCI)
LP BLIHA
Hvala za odgovor.
Ja maš prav, ampak je Fire Wire preporučljiv baje slika iv zvok so znatno boljši.
Sicer to su mi povedali v trgovini (spet TRGOVCI)
LP BLIHA
Lp BLIHA
Firewire se uporablja za prenos polnokvalitetnega videa. Kot webcam pa je misljena pac tista kakovost prek USBja. Skratka USB je prav namenski za webcam in za prenasanje slik na PC.
CaqKa ::
ti nimaš dovolj močne linije da bi prenašal kvaliteto slike kot jo daje firewire.. tak da kr lepo ostani na usb.
Cao
CaqKa hvala na pomoči ampak mi razloži kaj to pomeni močna linija
nevem na kaj si mislo
HVALA
CaqKa hvala na pomoči ampak mi razloži kaj to pomeni močna linija
nevem na kaj si mislo
HVALA
Lp BLIHA
CaqKa ::
na to da tudi če imaš kabelski internet da je potem internet linija še vedno preslaba za prenašanje slike v dv kakovosti.
HVALA caqKa
He He trgovec me je v Big Beng-u napizdil ker je trdil da z kartico Fire Wire lahko komuniciram prek MSN-ja zaradi tega sam jo kupil .Moram it da mu se zahvalim.
Trgovske race HVALA
He He trgovec me je v Big Beng-u napizdil ker je trdil da z kartico Fire Wire lahko komuniciram prek MSN-ja zaradi tega sam jo kupil .Moram it da mu se zahvalim.
Trgovske race HVALA
Lp BLIHA
Za MSN ni je pa firewire EDINI pravi nacin za spravit video na disk. Ker je brez izgub. Prodajalec ti ni naredil nobene skode. Firewire rabis.
Kar posnames, daj na disk preko firewire.
Za webcam v zivo pa uporabljaj USB.
Kar posnames, daj na disk preko firewire.
Za webcam v zivo pa uporabljaj USB.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iz kamere na PCOddelek: Programska oprema | 6219 (5184) | Tomay |
» | kako spraviti posnetek z kamere?Oddelek: Zvok in slika | 4159 (3785) | CaqKa |
» | Problemi z DV kamero Panasonic NV-GS15Oddelek: Zvok in slika | 1762 (1615) | ponky |
» | dv tape na pc.KAKO?Oddelek: Zvok in slika | 1367 (1177) | Caligula |
» | kamera je:) - ZVOKA ni!Oddelek: Zvok in slika | 1238 (1147) | pivmik |